Hirdetés
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vagyis megkeresem és túl is lépek a határon, de tudom ott az elektronika ami rendben teszi ha hülye vagyok."
Öreg vagy. Mondjuk én is ezt csinálom.
A közút nem erre a játékokra való. De a kanyarokban én is szoktam játszani. A vezetők többségének fogalma sincs az ideális ívekről, de legalább nem is érdekli őket. -
Az Alfában ki lehet kapcsolni mindent az ABS-en kívül. A hátsó kerekekre egy mechanikus önzáró, duplakuplungos diffi osztja le a nyomatékot, amit egy computer vezérel. Az úgy van programozva, hogy mindig azon doglozzon, hogy úgy ossza le a nyomatékot, hogy minél hamarabb betapadjanak a kerekek és tudjon tolni előre. Nem igazán lehet vele fánkokat rajzolni, meg hülyegyerek módban forgatni, mint egy BMW-t, mert nem arra van kitalálva. Olyankor is folyton küzd a tapadásért.
De ez nem a menetstabilizátor, ne téveszd össze. -
Én nem is akarok keresztbe menni, meg kilinccsel előre a kanyarba esni.
A színház alatt azt értettem, hogy az volt a benyomásom, hogy egy nagyobb gázra nem az az elektronika prioritása, hogy minél jobban letegye az erőt, hanem hogy dobálja a seggét.
Most az Alfával is van már 3 hét tapasztalatom, az nem ilyen. Annak, ha nyomom, akkor az menni akar mindenáron, azon dolgozik, hogy minél jobban betapadjon és toljon előre. Aztán azzal is előfordult már, hogy Csobánka felé megérkeztem egy fehér aszfaltos részre, nyomtam egy közepes gázt és egyből 30 cm-rel odébb tette a seggét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szóval, az előző bejegyzésben, melyben leírtam a Giulia leszállításának történetét, említettem, hogy egy ponton már...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest