Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vagyis megkeresem és túl is lépek a határon, de tudom ott az elektronika ami rendben teszi ha hülye vagyok."
Öreg vagy. Mondjuk én is ezt csinálom.
A közút nem erre a játékokra való. De a kanyarokban én is szoktam játszani. A vezetők többségének fogalma sincs az ideális ívekről, de legalább nem is érdekli őket. -
Az Alfában ki lehet kapcsolni mindent az ABS-en kívül. A hátsó kerekekre egy mechanikus önzáró, duplakuplungos diffi osztja le a nyomatékot, amit egy computer vezérel. Az úgy van programozva, hogy mindig azon doglozzon, hogy úgy ossza le a nyomatékot, hogy minél hamarabb betapadjanak a kerekek és tudjon tolni előre. Nem igazán lehet vele fánkokat rajzolni, meg hülyegyerek módban forgatni, mint egy BMW-t, mert nem arra van kitalálva. Olyankor is folyton küzd a tapadásért.
De ez nem a menetstabilizátor, ne téveszd össze.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szóval, az előző bejegyzésben, melyben leírtam a Giulia leszállításának történetét, említettem, hogy egy ponton már...
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest