Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sejtem mit mondasz.
Normális körülmények között tapadasi határon autózók kb folyamatosan. Utálom ha megcsuszik a normál forgalomban, vagyis 2X meggondolom mekkorát fekezek vagy mekkora gázt adok. Kicsi Corolla nincs se ABS se kutya füle. Sose jelentett problémát.
A céges autót pár hónapon belül lecserélik, egy olyan Hilux lesz helyette ami folyamatos telemetriat küld a főnökségnek, így még egy kövér gázt sem lehet adni majd neki.
Nem baj, csak úgy vagyok vele, itt a világ végén senkit sem zavarok ha kipróbálom magam egy kicsit, erre van még egy kis időm, aztán ez is történelem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szóval, az előző bejegyzésben, melyben leírtam a Giulia leszállításának történetét, említettem, hogy egy ponton már...
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Hibás VGA Bazár // RX480/570/580/R9 FURY stb
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest