Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Hurrdurr, szar a négyajtós, mert nem megy olyan jól, mint a kétajtós.
Hurrdurr, most minek jössz azzal, hogy ugyanolyan jól mennek?Komolyan, nem lehetne, hogy legalább azt megjegyzed, hogy pár hozzászólással ezelőtt milyen hülyeségen pörögtél, ha már hülyeségeken akarsz pörögni? (Bár persze lehet, hogy jobb lenne, ha inkább nem akarnál.)
-
Itt egy hitelesebb forrás:
BMW F80/F82 vs. G80/G82 – The Weight Comparison - bmwblog5-20 kg-ról van szó.
De hajrá, mutass egy 2 ajtós coupé-t, ami ebben az árkategóriában gyorsabban körbeér mondjuk az NRing-en
-
Nézd már meg, hogy milyen különbség van két olyan modell súlya között, amiből van 4 ajtós, meg van 2 ajtós is. Mondjuk mennyivel könnyebb az M4, mint az M3? Hint: semmivel. Akkor miről beszélsz?
A kérdés amúgy is eldőlt ott, hogy csak ilyen van az Alfánál, ha akarnék se tudnék 2 ajtóst venni.
És ez így is könnyebb és gyorsabb, mint máshol a 2 ajtósak, szóval ha ez a problémád, akkor: solved
-
Igazad van, ez tényleg hátsókerekes
A cikkben van egy link, ami egy angol nyelvű leírásra mutat, onnan vettem az AWD-t, de alaposabban elolvasva az a rész a Stelvio modellre vonatkozik, és nem a Giuliára.
Szóval két hátsó keréken 510 lóerőt levinni az aszfaltra tényleg nem túl egyszerű dolog, az ilyen vektoros differenciálművek sem tudnak csodát tenni, a fizikát nem lehet meghágni. Vagy elveszik a teljesítményt, vagy megfékezik a kereket, vagy hagyják túlpörögni.
-
Minden auto kompromisszum. A posztolonak sajnos csak 25 millioja volt autora, olyat akart venni, ami szamara ekkora osszegbol osszessegeben a legjobb. Nyilvan vehetett volna egy McLaren 720S-t, es melle egy RS6-os Audit varosba, de az plusz szazvalamennyi milla lett volna.
-
-
Anaren91
senior tag
Nem tudom, hogy az irigység beszél-e belőled, vagy csak poénosnak találod ideböfögni ezeket, de kb az összes hozzászólásodban csak fikázod ezt az alfát.
Egy zsír új 0 km-es autóról beszélünk. Szerinted mi baja lesz 5-6 évig? Semmi. Ha meg lesz azt garanciában intézik. Az meg, hogy 5-6 éves korában mi baja lesz, és mennyit kell rá költeni nem érdekli a gyártót. Legtöbb esetben a tulajt se, mert aki meg tud venni egy ilyen kaliberű kocsit, fogja és eladja pár évesen, és vesz egy újat. Aztán pont leszarja te mennyit fogsz rá költeni, ha használtan megveszed. Éltem kint németben, senkitől sem hallottam, hogy milyen szerviz igényes lenne egy bmw pl. Megveszi 0 km-el, vagy lízingeli, 2-3 évesen eladja, és hozza ki az újat. -
Anaren91
senior tag
Nem kellene használt olasz autó, de azért erre nekem is megindult a nyálelválasztásom. Új autó, garanciás, sok probléma nem lehet vele. Ha megtehetném anyagilag, esélyes lehetne, mert tényleg szép, speedzone is csinált nem egy tesztet róla, jó autó. Bár mindíg is német autó párti voltam, de az elismerem, hogy ez a Giulia jól sikerült és szép.
Közúton meg álltalában a az 1.4 seggrakétákat látom túlvállalni magukat...
-
Az F-150 Raptor vagy a RAM 1500 TRX furcsa módon tetszik, amellett ,hogy a pickup és a sportautó keresztezésének semmiképp sem látom a létjogosultságát.
(#36) bambano
Még szerencse, hogy odaírtad, hogy senkit nem akarsz megbántani, pedig már azt hittem(#37) Carlytoo
Én meg ha azt írom, hogy szeretek fehér lenni, akkor lecsap rám a PC-hammer?
Sajnos ilyen a bőröm, pedig sokat dobna a kinézeten egy sötétebb tónus. Volt, hogy próbálgattam szolit, de inkább csak leégtem mindig. Elég anyajegyes is vagyok, úgyhogy nem feszegetem túlságosan a határokat. De nyár végére már szokott olyan színem lenni, mint egy átlag embernek tél végén(#38) doeeg
-
Nem kell túlgondolni azt a részt. Nem ilyen Ferrari szinten gondolom, hogy mindenki köréd sereglik, ha megállsz valahol.
De mondjuk, ha van egy találkozód valakivel, akkor egész más az optikája, mikor egy 5-ös Golffal jelensz meg vagy egy új Mercedes E osztállyal (még csak nem is az AMG-vel).De azért ez, főleg ebben a színben, azért feltűnő autó. Képről nem jön át. Amíg nem láttam élőben, én sem gondoltam, hogy túlzottan nagy benyomást tud tenni. De élőben nagyon kiadják az ívek, a domborulatok, a karbonelemek rajta. Meg hát olyan hangja van, mint a mennydörgés. Azért ez az átlag prémiumautónál feltűnőbb jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már május volt, mikor először érkezett hír a Quadrifoglio-k (Giulia és Stelvio) 2020-as változatairól. Akkor már közel...
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külpolitika
- Akciókamerák
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest