Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karbon kerámia fékek vannak az autón, az elmelegedéssel nem kell számolni.
Az első gumik a végén már elkezdtek kenődni egy kicsit. De lehet ezen segített volna, ha magasabb nyomásra fújom. Ezen a gyári AR homologizált Pirelli P Zero Corsa-k vannak, amik hajlanak már a semi-slickre a keverék tekintetében. Szárazon, melegben kiválóan tapadnak, de 15 fok alatt, vagy esőben életveszély.
-
Pont most jött ki róla egy Speedzone, Vályi-Csikós videó. Még a 200 lovas is etalon: Giulia Super (2019) vs Octavia vRS (2021)
-
A bejegyzés témája tavaly augusztusi, még akkor meg is született az írás. A késői megjelenésének oka, hogy eredetileg címlapos cikként írtam meg. Ez lett volna az első ilyen. Az oldalon lévő útmutatók alapján és néhány hetes átfutást jelentett volna. Azóta eltelt fél év és semmi sem történt, csak folyamatosan hátrébb sorolódott, így úgy döntöttem, hogy akkor inkább megjelentetem a saját blogomban.
Idén lesznek komolyabb túráim az autóval, a Grossglockner alpesi út és környékére, valamint a Transzalpina és Transzfogarasi utakra, melyekből már egy tényleg tartalmasabb cikket tervezek írni. Talán megpróbálom azzal is a címlapra írást, majd ezt még emésztgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta tervezgettem már, hogy ellátogatok egy pályanapra a Giulia-val egy olyan pályára, ahol ki lehet autózni az 510...
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest