Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
nekem a gyári 08.20.-i ROM volt rajta.
@krisztian07: nekem a 512 elég, de szerintem ez attól függ mire kell, nálam az alábbi programok állandóan futnak: - WIFI; Facebook Chat, Gmail, Avast, Skype, + sűrűn telefonálok. a 08.20-as ROM-al néha lassult, de most az 08.29.-el semmi bajom, még nem akadt meg egyszer sem. Játszani nem játszom rajta nincs is rajta játék
Fényképező: na ez szerintem a leggyengébb pontja szerintem "ratyi" előtte N79-em volt az is 5Mpixel, de fényévekkel jobb a Nokia, viszont nem is ez miatt kellett a teló, én pl. nem bántam meg a vételét.
Kipróbáltam most az oldalsó hang gomb, és az csak hangra van, semmi másra nem jó, nálam nem zoom-ol.Még valami:
érdekes módon készítettem vele egy próba videót (még a 08.20.-i ROM-al), a minősége nem valami fényes, de mikor gépen játszottam akkor kicsit siettet1 perc kb. 45-50mp volt, de ez lehet codec is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jellemzők:OS: Android 4.0.4CPU: MTK6577 1.0 GhzGPU: SGX531 ultraKijelző: 4.3", 960x540 pixel, LG OLED TFT,...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest