Leverik a gyerekeken a soros port...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Leverik a gyerekeken a soros port...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Az a soros port az szimpatikus
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
Erős gyerekeket nevelnek
(#4) marositech
Nem meglepő...anno még N***KI-ba agyonszivattuk a matekszakos ("""infos""") tanárokat..
Ahogy látom, a szinvonal tartós.
És ezek akarnak még tabletes oktatást...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Szerintem a tabletes oktatással nincs gond - mondjuk lehet, hogy azon is találnak majd soros portot...
A tabletes oktatásról csak annyit, hogy egy éve töltőn vannak, senki sem használta őket egyetlen percet sem. Kivéve azt az egyet, amit megfújtak.
“There's nothing more permanent than a temporary fix.“
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
USB port??? En azert nem eroltetnem, mert az ilyen "vilagmegvalto" es uj, hasznavehetetlen csatlakozok sose fognak elterjedni... ( )
(#9) fordfairlane válasza greenlizard (#8) üzenetére
A poszt nem az USB portról szól.
x gon' give it to ya
A jövő informatikusai már csak bontóban láthatnak ilyen csatlakozót úgyis. Én is csak 1* használtam.
OpenSUSE Tumbleweed - powered by Open Build Service
Mármint melyiket?
Gondolom az RS232-re gondolt
Akkor gondolom nem számítógéppel, hanem csak számítógépen (PC + Windows) dolgozott idáig...
[ Szerkesztve ]
mörfi törvényei közül a "nem a módszered rossz, hanem a kalapácsod kicsi" jutott eszembe
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Hát persze.
OpenSUSE Tumbleweed - powered by Open Build Service
én meg pl a párhuzamosport-ot nem használtam életemben, de bizony az rs az kellett néha :S
Belemegy a soros egér, csak akarni kell.
bejegyzés Általános iskolai informatikaoktatás