Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• burgatshow

veterán

válasz Andie #8 üzenetére

Nekünk ez a része még csak most jön. Ha minden jól megy, akkor talán szeptembertől. Mindenki mondja nekem, hogy a függetlenség, de hát a függetlenséggel mi lesz?

Én meg azt, hogy nem tudom de tojok rá mert szeretem! :U

• Hunci

senior tag

válasz Andie #8 üzenetére

HMMM érdekes a téma , de a dolgok nem ennyire lineárisak :)
    A hölgy akiről szó van egy nagyon erős egyéniség .
    Akaratos , törekvő , s maximalista típiu .
    Ezt megfűszerezve egykis nőies naivsággal + hozzáadod az '' kis esetlen '' fogalmát , s őt kapod .
    Egy Angyalka :U
    Nem igazán vagyok belebolondulva , s nemis a birtoklásvágy hajt vele kapcsolatban .
    Alapvetően ez maga érdekes .
    Egy 6 fős családban nőttem fel , s igencsak megtanultam a dolgoknak az értékét .
    Vagy az enyém , vagy a másiké .
    Ebben a szituban azonban nem akarok önző lenni .
    Szeretném ha egymásban megtalálnánk valamit ami különleges lenne mindkettőnknek , s érezzünk , ne csak beszéljünk róla .
    Ezeket a gondolatokat szeretném szépen megfogalmazni , s egy levél formájában eljuttatni hozzá .
    Nem maga a tézis , hogy '' rab '' vagyok lebeg előttem .
    Sokkalinkább az maga , hogy a legszebb állapota az embernek amikor vad , s érzi a függetlenségét .
    Akkor ragyog igazán .
    Akkor tud felelőtlen , hetyke , s igazán szenvedélyes lenni ( a csókja is ) .
    Amikor már egy kapcsolatban van akkor van valaki akire gondol , aki miatt mintegy '' leszabályzás '' van az emberben .
    Az egy más állapot .
    Valahol énis érzem , hogy egy vallomás lesz a dologból , csak nem tudom , hogy mikor jön el az a mommentum amikoris elérkezettnek érzem az idejét :U

Nyílt kapcsolat .
    NEEEEM kösz .
    Hogyismondjam :F
    Konzervatív vagyok ilyentéren :R

• Hunci

senior tag

válasz Andie #1 üzenetére

ihi :DDD
    '' Nem birom ki, hogy ne kérdezzem meg : a hölgynek kellett egy pszichológusi végzettség, hogy megértsen téged? ''
    Noss egyátalán nem azér ment pszihomókusnak .
    Őezt választotta , s ezekután az orvosit akarja majd elvégezni .
    Lehet van abban a nemes egyszerűségben valami ait mondtál , csak tudod vannak bibik benne.
    A legnagyobb bibi az az , hogy szerintem Ő sem én sem akarom feladni a függetlenségemet még .
    Meg akarjuk ismerni egymást címszó alatt találkozunk s tudod az a fura nekem , hogy amint hazaér ( vagy akár a leveleim amike küldök neki iwiw-en azokra ) mindíg olyan lelkesen reagál .
    Soha egy rossz szava nincs , s ezért mondom , hogy inkább a függetlenség feladásáról van itt szó .

Hogy kell be X-elni azt a dolgot amit mondtál ?
    Megcsinálom , csak nem igazán tudom , hogy merre keressem :)

Új hozzászólás Aktív témák