Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

válasz Hunci #5 üzenetére

Tudom mire gondolsz, de nagyon sokan itt baltázzák el a dolgot. Miaz, hogy a függetlenség feladása? Egy ember nem lesz rabszolga attól, mert együtt él valakivel. Megkockáztatom: még ez sem kell. Én évekig külön éltem bnőmtől, csak minden nap összejártunk. Aztán eccercsak nálam aludt. Aztán haza se akart menni :)
    De nem kell összekötve lennetek. Vannak olyan ismerőseim, akik évek óta boldog párként élnek, de rendszeresen eljárnak külön külön bulizni. A csaj hüjiti a pasikat, a srác udvarolgat a társaságbeli lányoknak - persze az már vérmérséklet kérdése, hogy meddig megy el az ember. Ha megegyeztek, hogy megbiztok egymásba, és tényleg ne is legyen alapja a bizalmatlanságnak, akkor lehet ilyen nyilt kapcsolatban is élni. De hidd el, idővel nem akarod ezt, csak őt, és semmi senki mást. :))
    Igy ismeretlenül azt mondom : vágj bele. Mit veszithetsz? Max maradtok ilyen hideg távolságban, ami ugyan egyikőtöknek sem jó, csak gyávák vagytok közeledni. Hát tedd meg az első lépést!

A hozzászólásod MÓDOSITÁSánál az első lapot leOKézod, aztán a második lapon van egy ilyen checkbox: Közérdekű bejegyzés?
    Ezt ixeld be. Csak arra figyelj, hogy egyszerre 1 közérdekü blogod lehet a főlapon, minimum 4-5 nap el kell teljen mire újat kitehetsz.

Új hozzászólás Aktív témák