Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Tudom mire gondolsz, de nagyon sokan itt baltázzák el a dolgot. Miaz, hogy a függetlenség feladása? Egy ember nem lesz rabszolga attól, mert együtt él valakivel. Megkockáztatom: még ez sem kell. Én évekig külön éltem bnőmtől, csak minden nap összejártunk. Aztán eccercsak nálam aludt. Aztán haza se akart menni

De nem kell összekötve lennetek. Vannak olyan ismerőseim, akik évek óta boldog párként élnek, de rendszeresen eljárnak külön külön bulizni. A csaj hüjiti a pasikat, a srác udvarolgat a társaságbeli lányoknak - persze az már vérmérséklet kérdése, hogy meddig megy el az ember. Ha megegyeztek, hogy megbiztok egymásba, és tényleg ne is legyen alapja a bizalmatlanságnak, akkor lehet ilyen nyilt kapcsolatban is élni. De hidd el, idővel nem akarod ezt, csak őt, és semmi senki mást.
Igy ismeretlenül azt mondom : vágj bele. Mit veszithetsz? Max maradtok ilyen hideg távolságban, ami ugyan egyikőtöknek sem jó, csak gyávák vagytok közeledni. Hát tedd meg az első lépést!
A hozzászólásod MÓDOSITÁSánál az első lapot leOKézod, aztán a második lapon van egy ilyen checkbox: Közérdekű bejegyzés?
Ezt ixeld be. Csak arra figyelj, hogy egyszerre 1 közérdekü blogod lehet a főlapon, minimum 4-5 nap el kell teljen mire újat kitehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest