- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
válasz
szabochris #98 üzenetére
Biztos,hogy nem írja ki a nevet ami a telefonon van?
-
kutyesz71
tag
válasz
szabochris #98 üzenetére
Szia,
Próbáltad az óra kedvenc névjegyeihez hozzá adni a számokat? Egyenlöre 10 számot tud kezelni ha jól emlékszem. -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!!
Az óra csak a tel.számot írja ki hívásnál, a nevet nem.
Mi a megoldás? -
Parallaxis
addikt
válasz
szabochris #96 üzenetére
Aksi kuka..
Állj el a vásárlástól, ha netes rendelés volt és rendelj egy újat.
Ha meg normál vásárlás, akkor szerviz. -
szabochris
aktív tag
Helló!
Vettem egy ilyen órát. Az elején minden oké volt, de most egyik pillanatról a másikra 5-6 órán belül lemerül, akkor is ha hozzá se érek.
Volt már gyári visszaállítás, minden, de maradt ugyanez. Az óra 1 hetes. Mi lehet a gond???
-
tomimidi2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. GT2 Pro tulaj lettem, de megőrülök a Heath fele kínai - fele magyar kommunikációtól.
A Huawei azonosítóban az ország/régió Magyarországnak van megadva. A teló nyelve is magyar. Láttam több screen itt, ahol teljes magyar volt pld. az óraszámlapok menüpont is. Mit kell még állítanom, hogy magyar legyen a szoftver?
Segítségeteket, tippeket köszönöm!
-
Sustanon 250
friss újonc
Pont be mondtad a frankót hogy csak akkumulátorban gyengébb a Samsung óra De azt elfelejtetted közölni hogy a prémium minősége az órának egy rakás szar akkor hogy tudod összehasonlítani egy Huawei watch gt2 pro val ahol Premium minőségről beszélhetünk és nem kerül anyiba mint egy szamszung!
-
Isaac76
tag
Nem tudom volt e már,de én letöltöttem amit javasolt , végigmentem a lépéseken és voila működik a custom watchface felrakása
https://www.youtube.com/watch?v=7Z0VKqa5jyY&ab_channel=VelianSpeaksTech -
sharp4
őstag
Valaki próbálta már a squash funkciót? Van lehetőség eredmények mentésére?
-
soundman1
senior tag
Úgy látom a Watch GT1-emnek továbbra se lesz meg az utódja. Nekem az óra kinézetű band tudás elegendő kicsit drágábbért. Nincs más elvárás, ezért vettem meg a GT1-et. Még az Amazfit Gtr2 tesztre leszek kíváncsi,hátha össze tudtak hozni egy GT1 stabilitású, de jobb tudású órát olcsóbban, mint hüvelyék.1 hetes üzemidővel létezik a Huawei Honor óráin kívül alternatíva?
-
Fall-N
veterán
válasz
Schuler888 #85 üzenetére
Szerintem sem. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Én szeretem és gyűjtöm is a hagyományos órákat, de van egy Amazfit Bipem az értesítések miatt, amit munkában hordok. Amúgy nincs rajtam. Ezzel ébredek is, mert ez csak rezeg, nem veri fel az egész családot.
-
Az amit te mondasz az nem horgászat, hanem horgászatnak álcázott vedelés.
Nem csak olyan horgászat létezik, hogy naphosszat ülsz/fekszel a tóparton és várod a halat. Meglepő, de még annak is van kalória fogyasztása, de nem rájuk gondoltak amikor a horgászatot beletették a mérhető sportok közé.
Egy aktív pergető horgász egy nap alatt simán összegyalogol akár 20 km-t is, és 200-300 alkalommal dobja el/tekeri vissza a csalit. Ki lehet próbálni egy 10-12 órás pergetést, a végén már nem emeled fel a kezedet még a sörödért sem, garantálom.
A tengeri horgász egy jobb napon úgy el tud fáradni a halak fárasztásában, hogy estére a lábán nem tud megállni (nem a sörök miatt) -
A horgászás alatt mit mér? Mennyi sört ittam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest