Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Ennyiért szerintem inkább a Withings Scanwatch, vagy egy Galaxy Watch Active 2
Kár érte, pedig nagyon szeretem a Huawei óráit. (Jómagam is egy Watch GT Gen1-et használok)
Meg mondjuk érdekes, hogy már a Gt2e-ben is az A1 dolgozik meg úgy az 50-60 ezer forinttal drágább GT proban is.
Megértem, hogy elég ez a chip, de nekem akkor is fura.Vamos a la playa.
-
doooo
veterán
A páréves Gear S3-am is nagyjából ennyit tud. Ja nem, abban van wifi is...
-
joey04
titán
majd bezuhan ennek is az ára, mint minden huawei terméknek.
-
Mr.Silkó
veterán
Ennyiért inkább az AW SE. Az üzemidőn kívül mindenben veri, a dizájn meg ugye szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Ha lemegy 25k-ra, akkor érdekes lehet...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Gubu0101
veterán
-
őstag
Az applewaccs annyira NEM működik androiddal, hogy a leggagyibb noname kínai "okosóra" (és itt tényleg valami ipari hulladék borzalomra gondolj) is többet tud nála androidos telefonnal.
De ezt az iUserek mindig elfelejtik (vagy fogalmuk sincs róla), hogy a waccs androidon legfeljebb kutyát dobálni jó.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
"egy automata óra pedig mindig érték lesz"
Legalábbis addig, amíg az emberek képesek sznobizmusból fizetni a semmiért. Sosem értettem, hogy miért képesek egyesek több ezer dollárt kiadni egy teljesen haszontalan kiegészítőért. Egy alap órának pontosan annyi gyakorlati haszna van, mint egy nyakkendőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Zárt rendszer kuka. Mint ismerjük a huawei üzletpolitikáját kb.1 év és leszarják. Lehet annyi sem kell mert földbe döngölik. Megérdemlik. Sok emberrel kicsesztek 100 ezres készülékeket egyik napról a másikra ki írtak 1 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest