Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMarci
tag
válasz ferrari0819 #552 üzenetére
Amúgy próbálta már valaki rátölteni az curve-s apk-t az órára és működésre bírni? Ha nem akkor lehet a holnapi nap folyamán megpróbálkoznék vele
-
nerozol
tag
válasz ferrari0819 #552 üzenetére
Ez valami hihetetlen, hogy ennyire nehézkes. Az esimrôl még le tudnék mondani, mivel van Bluetooth hívás de az nfc kellene.
-
ferrari0819
tag
Sziasztok! Aki e-simet használ meg tudja mondani hogy ki lehet e kapcsolni valahol vagy csak a repülő mód jöhet szóba?
A gondom az, hogy aktív az esim az órán és éjszaka rajtam van a telo viszont ki van kapcsolva, és így egész éjjel aktív az esim szolgáltatás 30-40% merül kb egy éjszaka alatt. Csak olyan beállítás van, hogy új esim automatikus megtalálása amit kikapcsoltam és semmi más. Egy sima Watch 3-rol van szó. Köszi a válaszokat -
SsPL711
őstag
válasz ferrari0819 #562 üzenetére
Én mindig ultra takarékos módban használom, akkor nem aktív az eSim, a wifi meg az nfc.
Csak akkor kapcsolom ki az ultra takarékos módot ha nincs velem a telefon szándékosan, ekkor lehet csak szükségem az eSim-re.
Igaz, így ultra takarékos módban csak pár számlap érhető el.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
ferrari0819
tag
Meg is néztem, hát így eléggé megváltozik az egész óra mit ne mondjak, túl van butítva ami érthető mert valahogy el kell érni az adott módot. Amikor kikapcsoltam a módot újra is indul az óra. Nem hiszem el hogy nem tudtak egy ki-be kapcsolót rakni az esim menüjébe...
[ Szerkesztve ]
-
nerozol
tag
Sziasztok az órán elérhető valamilyen naptár nézegető app. Gondolom a google naptár felejtős.
-
Decske
senior tag
-
Gyick
őstag
Üdv!
A watch 3 pro tud ekg-t méni? Vagy csak a gt3/pro tudja azt? -
gyuri2008
veterán
Az akku idő még mindég gyenge?
-
SsPL711
őstag
válasz gyuri2008 #576 üzenetére
Attól függ mire kell.
Ha, azokat a funkciókat tudja amit megálmodtál, akkor ennyiért talán megéri, bár mintha lenne GT3 SE verziója is ennyiért, vagy kevesebbért és arra meg 14 napos akku időt írnak.Én nem venném ilyen akkuidővel.
Azért vettem 3 Pro-t eSIM-el.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ugyan nekem sima 3 van, de nem lattam hozza masik topikot, meg azert eleg hasonloak a gt-vel.
Szoval harom darab gondom van:1. Szamlapot az istennek nem akar letolteni a store-bol. Lemegy a download, majd az "installing" folyamatabra utan kiirja, hogy installing failed, please try again. Az okat nem ertem.
2. A kontaktokat nem szinkrozalja. Elindul a folyamat, megy egy csomo ideig, aztan szimplan nem tortenik semmi. Mi a trukk?
3. A weather alkalmazast valahogy ra tudom venni, hogy ne location alapjan mukodjon, hanem kezzel megadhassak egy varost? Nalam minden telon, minden eszkozon fixen be van nyomva egy varos(ugyis csak az atlaghomerseklet erdekel, az sem 24/7-ben) es nem helyadatok alapjan probalja meg beloni, hogy hol vagyok. Ezt szeretnem itt is.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek , van aki itt gt2-est cserélt sima watch 3-ra? Most nagyon jó àron van az e-magon fém szíj verzióba. Nem tudom mennyire éri meg , gondolom üzem idő teljes más pl.
-
cH1
aktív tag
Én 1,5 éve amikor Huawei telefonról iPhonera váltottam, 1 hónapot izzadtam vele. Folyamatosan ledobálta a kapcsolatot, ebből kifolyólag értesítések általában nem jöttek meg. Hívás esim miatt ment, de mivel sokat volt bt nélkül brutál merült. Csomó funkcióra azt írta hogy csak Huawei telefonhoz kapcsolva működik. Végül eladtam és vettem egy aw series 7et. Közel sem olyan szép, anyaghasználatról nem is beszélve, de funkciók terén ég és föld a kettő.
-
saca23
aktív tag
Az kapcsolat dobálás nálam is volt Gt2-vel míg rà nem jöttem , hogy nem szabad bezárni az alkalmazást háttérből , azóta nincs gond. Igen engem is a külső meg az anyag minőség vonz , senki más nem tudja ezt hozni. Láttam neten , hogy jött frissítés a 3-as szériára, és már lehet válaszolni az üzenetekre , csak ios-en nem világos , hogy ott is működik e , azért érdeklődöm. Nagyon bejön ez watch 3 -és jó az ára nagyon a fém szíj verziósnak.
-
saca23
aktív tag
Tegnap tulaja lettem végül egy sima watch 3 elite verziónak 😁. Külsőre eszméletlen szép az biztos. Volt vele pár érdekes percem azért ,pl ios-en nem csatlakozik fel a telo által fent levő wi-fire , nem tudom másnak is így van aki iphone-t használ ? Ha úton vagyok konkrétan wi-fi kapcsolat nélkül nem hajlandó frissülni az időjárás sem . Simán a telohoz csatlakozva , nem akarja használni a mobil netjét , csak ha megosztom a telo netjét hot-spoton. Gt2 -ő simán használta a netjét amint kapcsolódik az egészség alkalmazással. Ez valami harmony os sajátosság ?
-
kory24
őstag
Szia!
Ios-en nekem is hasonlók tapasztalataim:Wifihez az órán kell kapcsolódni sajnos (nem emlékszem android esetén is így volt-e)
Időjárást android esetén az androidon futó egészség(időjárás) appon keresztül tudta frissíteni
ios-en már csak akkor ha maga az óra csatlakozik netre (wifi/esim lte)Az Egészség app-ba nem mindig mennek át automatikusan az adatok, általában ha sokáig nem volt megnyitva és megnyitod akkor nincs adat, majd Adatok szinkronizálása és megjelennek szép lassan...
Ios-el működik éppen az óra, de nagyon nem olyan az egész mint androiddal....
De a kinézet, anyaghasználat miatt (kárpótol) sztem így se olyan vészes
-
saca23
aktív tag
Hello , igen pont így van , ahogy írtad , most telepítem már a 3.0-as rendszert rá , legalább 2 órája frissítgetem egyesével a rendszer verziókat 😄, amúgy nagyon tetszik idáig , eszméletlen jól néz ki , a kijelzője is atom . Akkor wi-fi hot spot lesz a megoldás a net miatt , de így működik . A néha app megnyitását , már gt2-vel megszoktam , azért ios nem tökéletes ilyen szempontból tudom. 74 pénzért viszont szerintem ez rozsdamentes acél szíj verzió nagyon megérte . Kaptam hozzà még egy szilikon szíjat is .
-
saca23
aktív tag
Persze anyag használat miatt még érthető is , de úgymond kétszer annyit nem ér nekem , egy idő után úgyis karcolódik nekem , gt2 prom is zafir volt meg minden , de sikerült össze vissza karcolni az üveget , meg a tokon is van egy pár nyom. Amúgy a pró persze minőségibb anyagból van abba biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Gran Turismo
- Milyen videókártyát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.