Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Nagyon szomorú vagyok, mert vártam ezt az órát, kb egy hónapja néztem a kínai bemutatót, már akkor is volt egy érzésem, hogy túl szép hogy igaz legyen (legalábbis itthon nálunk, ott Kínában lehet tényleg sokkal több hasznos funkcióval bír és minden úgy működik ahogy az elvárható ennyiért). A prémium anyaghasználat miatt akár még azt is mondhatnám hogy nem túlzó az ár, de így hogy mi közel sem egy teljes értékű terméket kapunk, maximum az ígéretet hogy majd pár hónap/év szorgos fejlesztői munka után benne lesz minden aminek már most illene... Hát nem tudom. Tegnap erősen remegett a kezem hogy előrendeljem, de nagyon örülök hogy megvártam ezt a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest