- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Nagyon szomorú vagyok, mert vártam ezt az órát, kb egy hónapja néztem a kínai bemutatót, már akkor is volt egy érzésem, hogy túl szép hogy igaz legyen (legalábbis itthon nálunk, ott Kínában lehet tényleg sokkal több hasznos funkcióval bír és minden úgy működik ahogy az elvárható ennyiért). A prémium anyaghasználat miatt akár még azt is mondhatnám hogy nem túlzó az ár, de így hogy mi közel sem egy teljes értékű terméket kapunk, maximum az ígéretet hogy majd pár hónap/év szorgos fejlesztői munka után benne lesz minden aminek már most illene... Hát nem tudom. Tegnap erősen remegett a kezem hogy előrendeljem, de nagyon örülök hogy megvártam ezt a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest