Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
endruboy1
üzenetére
Koszi az irast. 😊
P9 Lite az biztos, hogy inkabb valo noi kezbe, mint a Redmi Note 4, mert nagyon jol kezre all, kecses. Lassan masfel ev alatt kijelenthetem, hogy betonstabil a gyari vegleges romokkal, raadasul mindenfele hard resetek nelkul is . 😊 Bar a 4x jo lehet. 😊 -
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Soha nem volt még Xiaomi telefonom, de egy gsm-szervizes barátomnak már harmadik van, és csak dícséri. Nekem spec. az utóbbi 6 évben nem volt/nincs egyben 50-60k-m, így csak szolgáltatós telcsiket veszek 0%-os kamatra, havi részletre. Telenor listájáról ez a P9 Lite volt ár/érték arányban a legjobb, ezért ezt vettem. Másrészt a barátommal ellentétben én nem bízom a kínai garanciában. Ha elkeveredik egy garanciában visszaküldött csomag "Csájna" fele, kinél reklamálhatsz???
-
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Szia,
A képernyőzár feloldási probléma nem szoftver vagy telefonhiba, hanem a fejlesztett android biztonsági szint miatt van. Ez megakadályozza, hogy a kijelzőn ujjunkkal egy irányba söpörve feloldjuk a képernyő zárat, helyette feloldási mintát, pin kódot vagy ujjlenyomatot igényel. Akinek hiányzik a "sima" ujjsöprős feloldás, annak írtam az összefoglalóban olvasható leírást.
A 3gigás verza avagy P9 Lite 2017 kamerás tulajdonságai kicsit gyengébbek, és emellett csak a procit húzták feljebb. Szerintem nem ér 10-15ezerrel többet. Ahogy fölöttem is írják, van a 2016-os P9 Lite-ból is 3GB-os, de ezeket nem hazánkban adták ki. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
endruboy1
üzenetére
A kényes ok amiért nem érdemes a 3 GB-os verzióz használni az, hogy nem hazai példány. Itthon csak 2 GB-tal árulja a Huawei, ami 3 GB RAM-os itthon, az mind valamilyen sufni boltból származik, amely esetében erősen kérdéses (illetve valószínűleg bukó) a garancia és a támogatottság.
-
petya220
senior tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Szia!
7.0-án szebb képeket csinál, szerintem.
- Mennyire gyakran fordul elő a legfrissebb szoftver verzióval az összefoglalóban említett képernyő zárolási probléma? ???
- A 3 giga RAM-os verzióval szemezek, gondolom nincs olyan ok, ami miatt nem érdemes ezt választani...?
Ez egy nagyon kényes kérdés itt
Én 2gb-s változatot használom, semmi baja, pörög. Nem érzem hiányát a 3gb-nak
de a több az jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én 2gb-s változatot használom, semmi baja, pörög. Nem érzem hiányát a 3gb-nak