Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
B********
aktív tag
válasz
bubus66
üzenetére
Amúgy 5-ös droidtól kezdődően (vagy 6 most hirtelen nem emlékszem) az FR témára is van biztonsági lépés, ugyanis ha volt beállítva a telefonon bármilyen biztonsági feloldás, akkor FR után is csak úgy tudod használni ha első indításkor a mobil új korában megadott első google account fiókkal lépsz be.
-
Diabo6
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. De mindegy, hagyjuk is. A következtetést én is levontam már.
Tisztelem a tudásod és a hozzáértésed, de hogy mindenkit fikázol és kioktatsz az szerintem nem ide való. Privátban már beszéltük, hogy sok olyan fórumozóval volt már dolgod, akik segítséget kértek, aztán kioktattak, hogy nem jó az amit te javasoltál, de ezért nem kellene mindenkit egy kalap alá venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő