Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keshudioo

csendes tag

Megpróbálok óvatosan fogalmazni, mert nem vagyok egy mobilguru. Eddig rohadtul utáltam a telefont, a 6.0-s Androiddal akadozott, fagyott, rengeteg problémám volt vele. Még új korában próbáltam az FR-t, de utána még rosszabbnak éreztem, mint volt. Gondoltam rá, hogy eladom, de jelenleg nem tudnám drágábbra vagy jobbra cserélni, szóval maradt. (Szervizbe saját lustaságomból nem vittem, ez teljes mértékben az én hibám :( :) ).

Viszont pár napja feldobta a frissítési lehetőséget a Nugátra, illetve az új EMUI-ra, és a frissítés minden performance issue-mat megoldotta. Azóta villámgyors a telefon, a kamera hamar bejön, fotó készítés közben sem akad, böngészésnél görgetni is tudok normálisan, az akkumulátor használat mérséklődött, most többet bír a telefon, és több szabad ramot jelez. Szóval nekem nagyon adja a frissítés, egyelőre biztosan nem fogok megválni a készüléktől, mert végre úgy üzemel, ahogy elvártam tőle, remélem ez így is marad. :U :)

(Egy furcsaság van, ha a gyakori alkalmazásokra megyek a kis négyzettel, és megpróbálom kiválasztani a Messengert, az esetek 30-40%-ban bezárja és nem megnyitja, mintha oldalra húznám, pedig csak rákoppintok. Csak a Messengernél vettem észre, más appoknál nem.)

Új hozzászólás Aktív témák