Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7013) kyle23


kyle23
tag

Üdv. A jövő7en ha minden igaz sikerül telefont cserélnem és emiatt vagyok itt. Jelenleg egy Mate 9-t, használok, de mostanában már néha néha megröccen a teló és most már van egy kis pénz amit gondoltam telóra. Szeretnék maradni a Huawei vonalon, (az egész családot belevittem a vörös elnyomásba (2 db mate 20 lite, p20, Mate 9) ;] , olyan vérfan vagyok, hogy még a vérem is vörös mint a kínai zászló! XD :DD Az alap dolgok amiket használok az megvan appgaleryn ahogy néztem a neten. de gondolom mellette apk-ból lehet telepíteni ami még kell. Most is már Vancedet használok a youtube helyett. :))

Na a lényeg amiért itt vagyok. Az egyik teló a P40 pro a másik pedig a Mate 30 pro lenne. Külsőben a Mate 30 pro tetszik a szögletessége miatt. Viszont ahogy nézem gsmarenan az összehasonlítást, ott 1-2 dologban mintha jobb lenne a P40 pro. ( kijelzőben - socban jobbnak látszik). Van olyan aki mind2 telót nyomogatta már? Az a fél év különbség amivel később kijött a P40 Pro, kapott annyi pluszt a Mate 30-hoz képest, hogy megérné azt választanom?
+ ha esetleges szürke importú a teló akkor várható, hogy automatán frissíti magát Harmonyra vagy mindenféle képen nekem kell majd engedélyeznem a váltást?
Bocsi a hosszú üzenetért és a sok kérdésért, de inkább megyek biztosra :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.