Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4038) Termi16 válasza #72445440 (#4037) üzenetére


Termi16
őstag

Láttam, hogy ez most a módi a topikban, hogy írogattok mindenkinek, akinek nem jó még az appja, és nagyon jó hozzáállás, szimpatikus és ahogy látom eredményes is. :)

Viszont én nem tudok\akarok sajnos ilyesmivel foglalkozni, kicsit benéztem ezt a dolgot. Megvettem a telefont, kipróbáltam, feltelepült minden, jöttek az üzik az appokon belül, szóval úgy voltam vele, hogy tök jó, működik minden. Aztán mire rájöttem, hogy mégse működnek a dolgok csak részlegesen, addigra már lejárt a 14 nap és nem tudtam volna amúgy sem visszaküldeni a telefont, szóval ez van.

Egyébként pl a Budapest Bank mobil appja sem megy, az már fel se települ. Áthoztam az előző telómról pár hónapja, akkor tök jó volt, semmi hiba, aztán most jött egy új verzió, kéri a frissítést, csak épp nem tud frissülni sehonnan :D De így az app maga sem nyílik meg, szóval kaputt.

Nyilván ezt is meg lehetne oldani, előveszek egy androidos telót, felrakom a legújabb verziót, aztán átrakom a P40Pro-ra phone clone-nal, de ez megint pepecselés, amire sajnos nincs időm és idegrendszerem.

A kérdés csak az, hogy mi a fene lesz helyette, ami legalább hasonló szintet hoz kamerában :(

Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.