Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3032) Osynho


Osynho
addikt

Hello!

Gondolkodom, hogy váltok erre a telóra. Munkaeszköz is a készülék, így pár infóra lenne szükségem. Olvasgattam a témában, de pár dolog még nem teljesen világos:

- Google drive tartalmát elérem másik applikációból, ha küldenek egy meghívást egy google docs-ra, azt látom, meg tudom nyitni és szerkeszteni valahogy?
- Láttam, hogy a kontaktokat át tudom szinkronizálni, de ha újat viszek fel, azt el tudom menteni valahogy a google-be? Vagy külön kell szinkronizálni neten?
- Google photos appot használok, fontos lenne a cloud szolgáltatás, a Yandex Disk-et találtam, ami képek esetén korlátlan tárhelyet biztosít. Ezt használja valaki? A korábbi képeket valahogy át tudnám tenni google photos-ból? Igaz, hogy jövőre fizetős lesz a photos szolgáltatás?
- Google naptárat is használom, a kollégák programjait is figyelem, az enyémet megosztom velük. Erre a Business Calendar 2-t találtam, szinkronizálta is a meglévő tartalmat, kérdés, hogy ki tudja váltani a google szolgáltatását, ugyanígy tudom használni másokkal, akik a google-t használják?
- hangrögzítő app van-e gyárilag, vagy van-e utólag jól működő megoldás? Poco F1-em van, ezen gyárilag van, nagyon hasznos, már a híváslistából elérem a rögzítéseket.

Összességében sajnos eléggé függök a google szolgáltatásaitól, több gépen és a telefonon is egyszerre jelennek meg jegyzetek, táblázatok, kontaktok, ezeket szeretném az új telefonon is látni, szerkeszteni, illetve a mások által nekem küldött google cuccokat is kezelni. Ez megoldható zökkenőmentesen alternatív app-okkal?

Köszi a válaszokat! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.