Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2014) Sztenn válasza joey04 (#2011) üzenetére


Sztenn
tag

Olyan emberek vették még ezt telefont, akik függenek a Google-tól. Úgy persze hogy baja lesz az embernek vele. De senki nem kényszerített senkit, hogy meg vegye. Nem panaszkodni kellene szerintem, hanem egymást segíteni a problémák megoldásában. Ehhez viszont kicsit nyiltabbnak kellene lenni más irányban. Pl. ha nincs gpay, mivel lehet kiváltani? Huawei pay pl még nem megy (németben a hírek szerint idén már lesz a nagyobb bankoknál), van esetleg más?
De itt van a másik oldal is. Előre telepítve van a telón a SwiftKey, de nem megy a hangalapú gépelés benne. És rengeteg olyan app van aminek semmi köze nem lenne a Google-höz, mégsem fut normálisan. Pl. comdirect banki app: ha bekapcsolom az értesítéseket az appban, akkor többet nem lehet bejelentkezni. Ebay nuku, Shpock se megy, és tuti van még jó pár ilyen. Lehet persze böngészőből mindent, de az ember akkor elesnek pár (kényelmi) funkciótól, ami viszont bosszantó.
Szóval meg lehet érteni ha az ember orrol a telóra, de azért még messze nem katasztrófa, hardveresen még mindig csúcs, és brutál jó képeket lehet vele lőni. Akksi is rendben van, Samsung el bújhat mellette akku időben. Nem sok telefon veszi fel vele a versenyt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.