Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous

senior tag

válasz DanielVon #3535 üzenetére

Gondolom nem tudták használni:D

Én kellemeset csalódtam ezt illetően.
    Ha nagyon hangos a környezet, akkor jön ki igazán az előnye. Ha a normálisnál erősebben nyomod hozza a füledhez a telefont, akkor nagyon jól lehet hallani a másik felet. Persze nem hosszú percekig kell így telefonálni, hanem csak a fontos dolgokat megbeszélni.

P20 pro is vízálló volt, de ha megmostam, folyton belement a beszédhangszóróba a víz, és sok idő volt, mire kiszáradt. Ennél ilyen nincs. Csap alatt megmosod, befogod az alján a hangszórórácsot, megtörlöd, és már telefonálhatsz is. Nagyon sok pozitívuma van ennek a telefonnak. Talán az eddigi legjobb készülékem. (Pedig mindig csúcsból válogattam..)

Egyedül a korábban említett ujjlenyomatolvasó gödör illetve jobb felső harmadban a fényérzékelő szenzor gödrének láthatósága zavar egy kicsit, de lehet vele élni. ;) (Csak erős napfényben látszik)

Ha pénztárcád engedi, szerintem sokkal jobban jársz a Pro verzióval. Egyszerűen ez a csúcs most, miközben a sima P30 csak a nevében az. (Szerintem!)

Szerk: A sima P30-ban sima beszédhangszóró van, nem ez az új rezgő-lebegő űrtechnológiás csoda. :) Így az lehet gyengébb.(?)

• zsakadam

tag

válasz DanielVon #2142 üzenetére

Honor 9 nagyon jó és ennyire hibátlanul működő telefonom még nem volt... De a beltéri fotózásban vágyom valami jobbra... Már eldöntöttem, hogy csere lesz, több helyen megtapogattam a pro 30-at és tetszik... Már csak egy olyan Vodafone-t kell találnom, ahol van... Ez még egyelőre nem jött össze...

Új hozzászólás Aktív témák