Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nekem volt i7 és s8 is elég sokáig. De messze veri a p30 pro mind a kettőt. Amíg az i7 napi 2 szer töltöttem vagy s8 at volt hogy 3 szor is toltottem vagy épp folyamatos töltés mellett használtam. Jelen pillanatban a Huawei az egyik legjobb telefon ami a kezembe volt. Tegnap este fel töltöttem és nap közben nonstop megy a net az automata frissites. Sokat netezek és rengeteget telefonálok. Jelen pillatban 64 % van az akksi. Ellenben ilyenkor az s8 már 30 % alatt volt. Ez szól mindenkinek most. Aki csak belekotni tud a Huawei be és be áll abba a bizonyos hosszú sorba hogy így szar meg úgy szar a Huawei meg majd dobhatod ki akkor az tartsa meg a véleményét és a megfelelő fórumba írja le már ha valaki kérdezi. Ezt ne értsd félre nem konkrétan neked szól. Vegyen más telefont és próbálkozzon melyik szimpi neki. Kis millió videó van YouTube fenn összehasonlítás stb meg tesztek. Ufff. Ennyi. Természetesen itt vannak olyan srácok akik már évek óta Huawei használnak és segítenek mindenkinek akinek csak tudnak. Ha ők azt mondják hogy egy Huawei jó akkor azt el kell hinni. Én is kérdeztem már itt pár dolgot és kaptam is segítséget. Utólag is köszi srácok. Köszönöm hogy tagja lehetek e népes családnak :)
-
Dwatti
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
XR Ips ott biztos jó az üzemidő,, Xs Max akksija meg nagyobb de állítólag kb 1 őra +. XS Nálam 4 óra kijelző idő volt a legjobb, de akkor semmi kamera teszt. Kamera nem rossz egyáltalán (portré, selfi jobb is képek is természetesebbek)
De véleményem szerint az eddig látott képek alapján a P30 próbóll most többet ki lehet hozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Horgász topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Iphone XR világoskék szinben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő