Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-09 09:46:22

LOGOUT.hu

>> Légyszives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23) hito


hito
(nagyúr)

Nem illetem sűrűn kritikával az oldalt, de most kiverte a biztosítékot egy dolog! Ha már raw fájlok esetében nagyon helyesen figyelmeztetitek a mobilosokat a nagyméretű fájlokra, miért nem lehet az adott jpeg képek fölött linkelt raw fájlokhoz ugyanazt feltölteni, mint ami alatta van jpeg?
A gyanútlan olvasó természetesen arra a raw fájlra bök rá, ami az alatta lévő sorból érdekli, feltételezve, hogy logikusan az fog szerepelni rajta,mint ami az alatta lévő jped képen. Nem szándékoztam 2x egy fekete kutyáról készült 80MB raw képet letölteni (eleve mit keres egy fekete négylábú totálban egy raw fájlon, tök értelmetlen), hiszen az nem igazán mutatja meg a kamera és a lencse képességeit, szemben egy kültéri, sok részletet tartalmazó képpel.

A nép nevében kérem, hogy erre a jövőben figyeljetek! Illetve az P20 Pro hírben (3 kamerával érkezik) még mindig 4k 60fps szerepel, amiből vihar is lett a biliben topicban. :R

Hogy a készülékhez (leginkább a kamerához) is hozzászóljak: nem hozza a várakozásokat részemről sajnos. Viszont arra lehetett számítani, hogy a lencse nem fog tudni kiszolgálni 40MP-t és a szenzormérethez is túlzó a felbontás. Elég lett volna ide a fele, a kevesebb most (is) több lett vóna.

[ Szerkesztve ]

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.