Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Grat
Ez magyarul van, tudom mikor miről beszélsz.
Egész addig volt egy szép baba fejed, amíg elő nem vetted a dslr-t. Onnantól már csak kis kócos lett...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mirci18
addikt
Korrekt cikk le a kalappal.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
jézusom
addikt
Köszi!
Ez jó volt, várom a gyors állat fotózást
Nekem mondjuk kezdő fejjel minden extra nélkül egész jól sikerült az ugráló kutyákat lekapni (mate10pro)
-
batai15
félisten
Jó írás köszi. Ugyan nem mate 10 prom van hanem honor 10 de a szoftver majdnem ugyan az .
-
törölt tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tartalmas, jó írás, különösképpen mert olyan fotós feature-kel is foglalkozik, amik szinte csak telefonnal játszhatók el ennyiért. Tilt-shift buhera nem hozható elő valamilyen szoftveres segítséggel?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
atike
nagyúr
Nagy köszönet ezért a cikkért - épp Mate 10 Pro vásárlásán agyalok, és szerintem eldőlt, hogy ez lesz a V10 utódja...
-
cintula187
addikt
Ez király volt.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
szs85
tag
Nagyon szuper írás. Köszönöm.
Részemről igény lenne egy ilyenre, amit olcsóbb, vagy olcsó telefonnal csináltál. Így látom, hogy abból mit lehet kihozni, és mik az igazi korlátai. -
Drakmusz
addikt
Szépen összeszedett írás, gratulálok!Gyorsan végig is pörgettem az albumodat.Bár hogy őszinte legyek több mobilos fotóra számítottam az előzmények után.
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Nekem csak a Polaris fájt egy kicsit, mert a becsületes helyi neve az a Sarkcsillag.
-
nfsu17
veterán
Nagyon profi.
Győr
-
turbuczn
tag
Hihetetlenül ügyes! Az autópálya feletti csillagos ég fotóra azért kíváncsi lennék. Elég durva fényszennyezés van ezen a területen, mégis jól látható a csillagos ég. Egyébként én is győri vagyok, szoktam fotózni, de nem merültem ennyire bele még. Nekem tervben van egy time lapse készítés, de még nem fogtam hozzá, a tervezéshez sem.
[ Szerkesztve ]
-
MaXimiliam
tag
Húú.... nagyon jó írás, csak az a baj hogy elbizonytalanítottál vele HTC-t akatram vanni de mostmár végképp nem tudom
„A világnak nem nagy tudásra, hanem inkább jó emberekre van szüksége!”
-
Jó írás, szuper képek.
És bámulatos, hol tart már a tudomány
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Bensid
tag
Kp78:
beyruth82: köszi, örülök, hogy tetszett!
somogyib: az nekem is egy saját favorit!
basaja: nagyon szívesen!
logitech1:
sirály69:
Roaming: én köszi, hogy írtál!
xavix13: köszi! A dslr gépsm állványát használom egy mobilos targóval,. Zomei állvány
punky10: nincs mit! Már folyamatban is van a folytatás
monguz: köszönöm én is!
Ceree: örülök, köszi!
Lalikiraly: örülök, köszi!
hcl: köszi! Igen, lehet, hogy volt egy-egy elírásom, vagy félreérthető rész, de annyira sok időmet vette el, hogy néha már belekeveredtem én is a soraimba
Doki42: köszi!
rzoli: az a baj, hogy arról gyorstalpalót nehéz lenne csinálni, másrészt pedig elég egyedi a szerkesztésem és ezt inkább megtartanám magamnak
Mono25: örülök, hogy neked is tetszett
toronyhaz: remélem azóta már megtetted
S. Zolika: hajrá-hajrá!
simonzé: OK!!!
7Heads Drago: hehe
mirci18: köszi!
jézusom: hamarosan jön az is!
batai15: igen, ezért is írtam, hogy sokaknak hasznos lehet. 90%-a neked is szól így!
staker:
philoxenia: igen, próbáltam ezeket kiemelni sajnos nem tudok róla.
atike: nem fogsz csalódni!
cintula187: örülök, ha te is hasznát veszed
szs85: köszi! Két oka van, hogy nem lesz olcsóbb telóval. 1. Nem akarok ezért venni egy másik telefont. 2. Senkitől nem kapok támogatást, hogy na gyere teszteld le a telefonunkat. Önerőből ennyire futotta. Rengeteg időm elment vele így is, de ezt mindenképp meg akartam nektek mutatni
Drakmusz: köszi! Igazából pár hónapja van meg a telefon, szóval most jönnek majd csak igazán a telós képek
UnA: ne fájjon, ha valakit érdekel a dolog, úgyis tudni fogja melyik csillag az
nfsu17: köszi! Bizony, győri vagyok!
turbuczn: köszi! Hol láttad az autopálya fölötti képről az írásomat itt?
MaXimiliam: köszi! Biztosan jó döntés mindegyik, de én nem hezitálnék, hogy melyik legyen
doeeg: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kiraly.andra
aktív tag
Mi az, hogy "be kell állítani a fókuszpontot a minimálisra". Hogy lehet egy pont minimális? Nem a mélységélességről van szó?
:a:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest