- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nekem, mint fotok nezeseben jaratos szemelynek eleg komoly tapasztalatom van fotok nezeseben. Azok kedveert, akik nem neznek olyan sokszor fotokat mint en, most elmondom, hogy a fotok nezese tok jo.
-
Nagyon jó és hasznos írás köszi, alkalmazni is fogom a leírtakat
-
toronyhaz
aktív tag
Hűha! Köszi az írást. Bár még nem olvastam bele, tuti lesz benne újdonság.
-
Mono25
csendes tag
Nagyon jó lett! Képek is profik. Jó végre egy hozzáértő embertől olvasni egy ilyen írást.
-
rzoli
senior tag
Az utómunkáról nem akarsz valami érthető összefoglalót, kis gyorstalpalót írni?
-
Doki42
őstag
Most olvastam, grat az íráshoz.. 😁😎
Még több ilyen cikk kellene🤔😁😎 -
A képek tényleg jók, de inkább azért mert a készítő tényleg jó fotós
Ettől függetlenül nekem kicsit sok, hogy jobb lenne, mint egy fényképezőgép. Persze telefonos kamerának tök jó az a modul, de hogy professzionális...Hát, az nem itt kezdődik.
A csillagjárós képek, egy expóból megcsinálja? Valószínűleg nem, csak összefűz többet, és nem köti az orrodra. De inkább az a gond, hogy ha már ilyenre adja az ember a fejét, akkor valószínűleg szeretné minél inkább kézben tartani a készítést, és ez nincs. Az automata meg vagy tudja, mit akarsz, vagy nem. Igen, utómunkázni nem felemelő, de valamit valamiért.
Ahol nem mozdulnak el a csillagok, ott mindjárt ki is jön ez, zajosodik mint a fene. Pedig csinálhatná ezt is több expóból.
S ezzel megint csak nem a kamera okos. Simán csak automatikusan illeszti a képet.
Amennyire tudom, a Sony MILC-ekre is lehet appokat tenni, akkor már azzal is megoldható, csak minek? Az a lényege, hogy te kontrollálod a kép készítését."A telefonok szenzora 27 mm (plusz-mínusz egy-egy mm) gyújtótávolságra vannak beállítva."
A gyújtótávolság nem a szenzortól függ -
Hát le a kalappal a cikkíró előtt. Kegyetlen jó képeid vannak az Instagrammon.
Elképesztően ügyes vagy! -
Ceree
senior tag
Tényleg egy szuper, közérthető, olvasmányos, kellően illusztrált írás lett, köszönjük!
-
gilfoyle
őstag
Le a kalappal, nagyon profi összefoglaló! Köszönöm!
-
punky10
addikt
Köszönjük a munkád,nagyon hasznos,reméljük lesz még folytatása...
-
xavix13
őstag
Nagyon jó írás, esetleg azt megosztanád hogy milyen állványt használsz a telefonodhoz?
-
törölt tag
Nagyon jó cikk lett, köszönjük.
-
sirály69
őstag
-
logitech1
tag
-
basaja
senior tag
Köszi a profi, érthető leírásokat, így azért könnyebben megy majd a fotózás!
-
somogyib
őstag
Megnéztem az Instagramos képeket is. Nagyon jó hangulatú, profi képek.
(legjobban az "ásó a kukoricásban" tetszik
).
-
Köszi szépen ez hiánypótló írás.Részletes,közérthető,követhető.Nagyszerű!Gratulálok
-
kp78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megmutatom nektek, hogy hogyan tudjátok elérni a telefonnal a lehető legjobb fotós eredményeket!
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Last Epoch
- Google Pixel topik
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest