Hirdetés

2021. január 18., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) tibcsi0407


tibcsi0407
félisten

Jól szinkronizál ez az Apple Health-tel? Gondolkozom, hogy az Amazfit GTS-t lecseréljem egy Apple Watch-ra, de a Huawei óráktól sem zárkóznék el, ha jól együttműködik a gyári egészség app-pal.

iPhone 12 Pro

(#2) Bone123 válasza tibcsi0407 (#1) üzenetére


Bone123
HÁZIGAZDA

Szia!

Ezt nem vizsgáltam meg részletesen. A Huawei Egészséggel nyilván megfelelően összedolgozik az óra adatrögzítésben.

(#3) bedibazsa


bedibazsa
senior tag

Sajnos GT1-gyel az iOS egy rakás sz@r. Nem lehet beállítani, melyik értesítés jelenjen meg - vagy az összes, vagy egyik sem -, az időjárás-előrejelzés nem működik automatikusan, csak akkor frissít, ha belépek az alkalmazásba. Meglepődtem, hogy GT2 Pro-n ennyivel többet tud. Nem is értem, miért ilyen szemetek a régebbi órával. Ja, és óralapokat sem lehet cserélni, telepíteni.

[ Szerkesztve ]

(#4) tibcsi0407 válasza Bone123 (#2) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Most úgy használom a GTS-t, hogy sync-el ugye a Zepp alkalmazással (ez a gyári), abban pedig van egy funkció, hogy az iOS Health-el sync-eljen.
Azért érdekes ez, mert használok kalóriaszámláló Yazio nevű alkalmazást, így a napi edzéseimet is megjeleníti benne.

iPhone 12 Pro

(#5) Mr.Silkó válasza tibcsi0407 (#1) üzenetére


Mr.Silkó
veterán

Sok mindent meg lehet próbálni, de az általános tapasztalat az, hogy iOS alatt egyértelműen az Apple Watch fogja a legteljesebb körű szolgáltatást és funkcionalitást adni.

(#6) tibcsi0407 válasza Mr.Silkó (#5) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Az nem kérdés. Csak az akkuidő egy picit zavar.

iPhone 12 Pro

(#7) Mr.Silkó válasza tibcsi0407 (#6) üzenetére


Mr.Silkó
veterán

Utóbbi valóban nem tartozik az erősségei közé, de alapvetően nem gondolom, hogy megterhelő lenne a teljes körű okosóra funkcionalitásért és ökoszisztémába illeszkedésért cserébe naponta feldobni fél-1 órára a mágneses töltőjére a Watchot; zuhanynál például nekem kényelmetlen bármilyen óra a karomon, annyi idő meg elég is neki, mivel 1 nap alatt nagyjából 45-50%-ot merül nálam, szóval nem kell nulláról etetni.

(#8) tibcsi0407 válasza Mr.Silkó (#7) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Az mondjuk annyira nem para.

iPhone 12 Pro

(#9) Atikusz válasza bedibazsa (#3) üzenetére


Atikusz
senior tag

Óralapokat nem lehet cserélni? Akkor csak az órán előretelepített számlapok közül lehet válogatni? Hány érhető így el? Ha addig esetleg összekötöm Androidos telefonnal míg letöltök pár számlapot majd visszapárosítom az iPhone-ra az úgy működhet?

(#10) bedibazsa válasza Atikusz (#9) üzenetére


bedibazsa
senior tag

Most fejből nem tudom, de kb. 10 óralap van gyárilag beállítva. Ezeket tudod az órán belül váltogatni. Amikor már unom őket vagy megtetszik egy új, akkor mindig a régi Honor 8-assal társítom össze, letöltöm a számlapot az óra memóriájába és úgy tudom beállítani, nem valami kényelmes. Sőt, nyár óta az iOS Huawei egészség appal frissíteni sem tudom az órát, azt is androidos telefonnal szoktam.

(#11) ilor14 válasza tibcsi0407 (#8) üzenetére


ilor14
tag

Szerintem teljesen vállalható amúgy, reggeli készülődéskor leveszed, fogmosáskor pl, este meg fürdéskor és akkor használhatod alvásfigyelésre is. Annyi, hogy az alap óraszíjat nehéz megtanulni szépen, gyorsan felvenni, de vannak másmilyen szíjak amelyeket egyszerűbb :D

iPhone 11, Lenovo y520, Dell Latitude E7450

(#12) tibcsi0407 válasza ilor14 (#11) üzenetére


tibcsi0407
félisten

A GTS-t alváselemzésre is használom, mindig rajtam van. Ilyen szempontból könnyebb az, hogy ritkábban kell tölteni. Viszont a legjobban az Apple Watch tetszik, meg iOS-sel is az lenne a leginkább teljeskörű megoldás.

iPhone 12 Pro

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.