Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárgytalan
megoldódott. -
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy meglett a P7 utódja, így eladó sorba került, viszont jelenleg a Cunaja Lite ROM van rajta, TWRP recoveryvel. Az esetleges kellemetlensége elkerülése végett mielőtt eladom szeretnék visszaváltani a gyári recovery-re és a gyári B852-es szoftverre.
Így ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy hogyan lássak neki a visszaállításhoz, illetve mi legyen a pontos menete?!
Előre is köszönöm!
Szép napot!
-
-
Sziasztok!
Megfogadva a tanácsotokat (és a reklámtól eltekintve
) elkezdtem felbűvölni a V4-Lite-t a telómra. Azonban most elakadtam egy kicsit. Rollback megvolt B623-ra majd B839 pipa, most jutottam el az adbhez, viszont a bootloaderem zárva van így a katarzis még elmaradt 
A kérdésem az lenne, hogy meddig kell visszamennem, hogy a BL kilegyen nyitva, és hogy utána hogy jöjjön ismét sorba a telepítés lépései.
A másik pedig az, hogy a V4_lite L10-t vagy az L00-t rakjam fel a csodás kis telefonomra ?
Előre is köszönöm!
Szép napot!
-
Sziasztok!
Adott egy Huawei P7, ami már lassan fél éve a tulajdonomban van szeretem, imádom, DE. mostmár a tököm kivan azzal, hogy bizonyos esetekben szaggat, fagy, nem követi a leütött gombokat elég gyorsan, hanem hirtelen begépeli egyszercsak, és hasonló finomságok.
Jelenleg L10C900B852 van rajtam, amelyet B830-ról frissítettem, a telón keresztül. A kérdésem az lenne, hogy nem vagyok hatalmas igényű felhasználó, nemakarom bűvölni babrálni a rendszert. Mindössze egy szép telefont akarok használni, amin tudok zenét hallgatni, telefonálni és visszaírni különböző csevegő platformokon a kedves barátaimnak
mindezt szaggatás akadás nélkül.A nagy kérdésem melyik romot-t tegyem fel, és milyen módszerrel, hogy ez az álmom valóra váljon.
Előre is köszönöm!
Szép napot nektek!
-
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Az itt található leírás alapján elkezdtem a telefon frissítését. Wipe, majd 3 gombos. 96%-ig gyönyörűen lefut, majd kiírja hogy Update fail és egy piros felkiáltójel. Újraindítom, elindul, és a beállításoknál azt írja hogy 5.1.1 android B853 van rajta, de engem idegesít, hogy fail-el fejeződik be az update...
Mi tévő legyek ebben ez esetben ?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
A mai nappal boldog tulajdonosa lettem egy P7-nek. Imádom a készüléket, de szeretném kipróbálni a Lollipop-t , azonban a gyári frissítő nem dobja fel a lehetőséget. Ezt a tényt szomorúan konstatálva jutottam el ide, hozzátok, ahol az első görgetéseim alapján megoldást találhatok a fentebb leírt vágyamra.
A telofon gyári független, xxxB609 verziójú szoftverrel. Felszeretném varázsolni a B853-t és ezzel kapcsolatban érdeklődnék. Az első hozzászólásban megtaláltam a frissítés gyári B853 pontot, és ez alapján tervezek elindulni, DE. Én legutoljára egy SE Xperia X8-t basztattam ilyen szinten andorid 2.1.-el
manapság pedig inkább csak átlagjúzer lettem (telefonálok,üzenetet küldök, fényképezek, zenéthalglatok,de szeretem a szép telefonokat) így szeretnék segítséget kérni, hogy azzal a leírással easy-be készvagyok és élvezni fogom, vagy figyeljek még oda valamire ?!Számomra root, egyéb beállítások nem mérvadóak, egy napi használatban stabil telót szeretnék.
Előre is köszönöm!
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

megoldódott.

) elkezdtem felbűvölni a V4-Lite-t a telómra. Azonban most elakadtam egy kicsit. Rollback megvolt B623-ra majd B839 pipa, most jutottam el az adbhez, viszont a bootloaderem zárva van így a katarzis még elmaradt