- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Látom közben szerkesztettél, azt nem is figyeltem.
HA ezekből bármelyiket elérhetővé teszik számodra, akkor majd kérlek oszd meg velünk, mert másnak is jól jöhet. Illetve megy bele az összefoglalóba. Persze ha kiteszik hivatalos oldalra, az még jobb, akkor én is le tudom szedni.
Szerk.:
Egy CWM vagy system -ből készített mentésből, másolásból is lehet csinálni telepíthető ROM -ot, de ehhez képest kevéske lesz. Amikor droidot kell magyarítani, és arról telepíteni, ahhoz elég. System -eshez még ROOT sem kell.Akkor jön a mókás rész, amikor valaki olyan ROM -ot tesz fel, ami egy csomó mindent törölget, aztán ez az ilyen ROM nem képes visszaállítani. Sőt, még bootloop is lehet, mert nem ritkán fel sem áll újra a rendszer. Én is jártam már így, de szerencsére ott volt teljes ROM mentésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest