- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Képen lévő navi gombokról eszembe jutva (mármint a stat bar legördítő hiányáról):
Érdekes dolog azt látni, hogy egyre több telefonon/szoftveren segítik az egykezes használatot (pl. gombok, billentyűzet oldalra csoportosítása), ugyanakkor egy jó nagy légüres teret hagynak a stat bar ikonok alatt. Ahol a BT -t, GPS -t...egyebeket lehet kapcsolgatni.Nekem nincs kis kezem, de ha direkt egykez csoportosításra fogom a telefont, akkor a felső gombokat esélytelen kapcsolgatni, alatta meg ott a felesleges üres rész.
Szerk.: Az mondjuk pozitív dolog, hogy az értesítési és az ikonsor között simán csúsztatva tudok váltani, amit a képernyő alján is érzékel.
Szerk.2.: Akinek hiányzik a használható tudással bíró lebegő gomb 2.3 -ból, annak ajánlom a Lazy Swipe nevű ingyenes, és egész korrekt kis programot.
Én nem hasznlom, de egyik ismerősömnek kerestem, nála nagyon bevált. Ráadásul alapjáraton nem látható, az érzékelési felületét pedig lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest