Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz philoxenia #1378 üzenetére

Én nem szeretem a kompakt gépeket, kicsit félmegoldás számomra. Persze a legtöbb embernek ez nem fontos. Meg az emberek többségének még egy középszerű 5 mp -es telefonba szerelt kamera is megfelel, ezzel sincs gond. Canon van digitálisban, meg analógban is. Utóbbi a legjobb barátom. Mert ugye az analóg és a digitális gépek közti különbséget sem szabad elfeledni. Nyilván emelett a korlátai is megvannak. Mondjuk volt vagy fél év, mire normálisan beletanultam... (azzal kezdtem, Canon EOS 1000F [N]).

Amúgy digitális téren is vannak azért már jobb megoldások, de ettől a G2 is messze áll. (és itt nem fényképezőgépekre gondolok). Képminőségben viszont teljes mértékben vállalható képeket készít a P7, fotómobilok mellett is. Ahogy ez az általam a bevágott képeken is látszik, pedig csak próbálgatások.

Lumia 520 -val is láttam olyan képeket, hogy megirigyelhetné egy - két ember, telefon. Illetve jobb minőségű telefon, megapixel mellett is ocsmányakat. Persze az mp még mindig másodlagos, de ugye akkor is...

Új hozzászólás Aktív témák