Hirdetés

2020. december 4., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26) nlewyc85


nlewyc85
csendes újonc

Nem vagyok nagy sportolo inkabb cask bringazni szoktam. Elso okosoram a Bip volt amivel nagyon meg voltam elegedve, bar igaz volt hogy 1szer visza kelett allitani a gyari bealitasokra mert nem akartak az ertesitesek megjelenni rajta. Az aksiat is alaposan leteszteltem es nagyon ora szamlap fuggo volt. Ha analog ora szamlapot hasznaltam ami pluszba jelzetea a pulzus, aksi, lepes, km es kaloriat akor 10 nap utan lemerult. Digitalis szamlappal 20-30 nap kozott birta.

A GTR (42mm) kerek 4 napja erkezett meg ugyhogy a kezdetleges velemenyem a kovetkezo.
Kinezet: joval szebb mint amilyennek videokon es kepeken lattam.

Tudas:

- A gps eseteben 2-3 perc is lehet mire talal jelet. Szoftware-esen szerintem ezt majd tudjak orvosolni mivel a bip is mostanaban igy csinalt viszont regebben gyorsan csatlakozott a gps re. Nekem nem dobta el a jelet 1x sem viszont a pontossaga olyan 90-95%-os jelenleg.

- Az aksi kerek 3 napja toltottem 100-ra most allok 62%-on
Az oralap amit hasznalok digitalis es analog kijelzo is van rajta, jelzi az idojarast, lepesszam, kaloria, pulzus (military skin). A pulzusmeres 1percenkent. folyamatos bluethooth kapcsolat, ertesitesek be, minden reggel ebreszto 4x :), 30 perc gps, AOD- nelkulk, es legalabb 30-40 szamlap csere mert tesztelgettem rendesen mit tud.

Konkluzio. Aod-nelkul de minden mas aktivan es normlaisan hasznalva tuti ki fogja birni a 10+ napot. Kivancsi leszek AOD-vel mit tud bar oszinten annyira nem hianyzik mint azt elore gondoltam :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.