Hirdetés

2020. szeptember 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ates


ates
(aktív tag)

Köszi a tesztet. Jó írás. Nagy pacsi érte. :)

(#2) bloggiold válasza ates (#1) üzenetére


bloggiold
(tag)

Koszi.

(#3) bollokcs80 válasza bloggiold (#2) üzenetére


bollokcs80
(Korrektor)

Jó a teszt, csak nem értem miért jó Kínából rendelni, mikor itthon a hivatalos márkaboltban meg 49.900 Ft. Szerintem az 1 év garancia és az azonnali elérhetőség megér ennyi "felárat".

(#4) Engikrisztus


Engikrisztus
(tag)

Lehet,hogy környezetfüggő,de nekem szépen,pontosan leköveti a 40-50 km-es bringázásokat a gps. A másik,hogy mikor volt az óra beharangozója,az egyik kiemelt dolog pont az új Sony gps modul volt. "a pontos GPS adatokat a GPS és Glonass vevőegységek szolgáltatják. Érdemes megjegyezni, hogy az új modell már, a 28nm technológiával készült, Sony GPS modult kapta meg, amely körülbelül harmad annyi energiát fogyaszt, mint a régebbi egységek." Takarékos,de legalább nem pontos? :(

Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.

(#5) szkorhetz válasza Engikrisztus (#4) üzenetére


szkorhetz
(őstag)

A jó nem ilyen.

El is adtam..

(#6) atike válasza bollokcs80 (#3) üzenetére


atike
(nagyúr)

Egyetértek.

Jó kis óra amúgy, tetszik.

(#7) <Adamsky>


<Adamsky>
(veterán)

Ezt egy fórumtárs (Macika66) írta: "Ha nem este 10 és reggel 8 között alszom, akkor nincs alvásfigyelés.
Ha éjjel 3-ra érek haza (zeneművésznél ez nem ritka) és akkor fekszem le, akkor általában nem fél8-kor kelek, hanem 11-kor.vagy később.
Ha 8-kor felébredek valamiért, kimegyek WC-re, akkor onnantól már hiába alszom vissza, nem mér alvást.
"

Szóval akinek az előbbi és a GPS nem fontos, szvsz. az vegye ...

(#8) Napfénysüti


Napfénysüti
(nagyúr)

Jó kis óra, ha egyszer bedöglik a Bip-em biztos megfontolom a beszerzését mert külsőre is tetszetős.

Més que un club!

(#9) Silenzio


Silenzio
(addikt)

Vettem egyet, aztán két hét után lecseréltem. Külsőre nagyon tetszik, de:

- nekem egy óra ne egy butított AOD-vel mutassa az időt, ha nem emelgetem
- ne világítson, csak sötétben (még ha minőségre így rosszabb is lesz)
- az ő és ű betűk hiányoztak - idővel gondolom kijavítják
- az értesítések kezelése hektikus volt, most Stratos-t használok ugyanazzal az appal és telefonnal, GTR-rel gyakran csak azt írta ki, üzenetem érkezett, most látom a küldőt és a tárgyat pl. emailnél, és ahogy néztem, ez még a telefon megváltozott ikonkészletét is átveszi értesítéskor.

Fel van rá telepítve vagy 50 watchface, és köztük váltani is mindössze 2 másodperc. A GTR hardvere a kijelzőt leszámítva komolytalan, számomra a Stratos maradt a csúcsmodell.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#10) <Adamsky> válasza Silenzio (#9) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Egy kis utánaolvasással megspórolhattál volna magadnak egy "kört". A GTR nem (!) a Stratos utódja (arra ott a harmadik generáció)
Én úgy tudnám leegyszerűsíteni a dolgot, hogy a GTR egy hétköznapi óra, ami akár (ha jó lenne a GPS) sportolásra is alkalmas, de elsődleges szempont itt a mindennapi használat és a tetszetősebb és kisebb (főleg a 42 mm-es esetén) méret.
A Stratos inkább a komolyabban sportolók / túrázók órája. Szerintem...

(#11) Silenzio válasza <Adamsky> (#10) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Ja, én ezt tudom. Olcsó volt, vettem egyet, fasza volt, de elcseréltem egy Stratosra és némi (viszonylag sok) kp-ra. Jól jártam, meg szerintem az új tulaj is, hisz ez volt a vágya.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#12) M0RGI válasza Silenzio (#11) üzenetére


M0RGI
(őstag)

Nem összehasonlíthatóak eleve a kijelzők teljesen más típusa miatt. Hiába f@sza a stratos, ha a transreflektív kijelző csúnyácska (még ha tök jó dolog az hogy mindig látható).

(#7) <Adamsky>: egyik amazfit óránál sincs másként az alvásfigyelés

(#13) kammler válasza <Adamsky> (#7) üzenetére


kammler
(tag)

Tegnap elaludtam a TV előtt, fél tíz volt. Aztán 23 órakor feltápászkodtam, irány a fürdő. Aztán fekvés, ötkor kelés. a Notify &Fitness 21:34-től számolta az alvást, és benne volt a 23 órai feltápászkodás, fürdőbe kimenés. Bocs, 21:23-tól nézte az alvást. Érdekes mód a gyári amazfit ugyanekkora 0:057-től mérte az alvást... Vagyis jelezte. Így aztán az egyik szerint 8 órát aludtam, a másik szerint 4 óra 53 percet... A kisebbik órám van.

[ Szerkesztve ]

(#14) nylontacsko válasza Silenzio (#9) üzenetére


nylontacsko
(senior tag)

Többek között az ilyen posztok olvasása miatt kedvelem a teszteket.

A megjelenés óta szemezek az órával és vagy két alkalommal, csak a "véletlen műve" volt, hogy nem rendeltem meg.
A tapasztalataidat olvasva, így már egy picit eltántorodtam.
Na nem mint ha nem tetszene továbbra is küllemre, de komoly érveket sorkaoztattál fel amellet, hogy ne erre az órára essen a választásom.

Régebben volt hobbim, de most éppen nincs, mert csalódtam a nyúltenyésztésben.

(#15) TomPack válasza bollokcs80 (#3) üzenetére


TomPack
(őstag)

Ennél olcsóbban is megvan az Alzából 2 év garival! Bestbuy topikban találni hozzá 4000Ft-os kupont, így 45 ezer és párszáz ft-ra jön ki. Ráadásul 14 nap helyett január közepéig lehet elállni.

(#16) Vesa


Vesa
(addikt)

Kapható ez fekete szíjjal is? Mert ez a hasmenés barna elég ocsmány.

(#17) bloggiold válasza Vesa (#16) üzenetére


bloggiold
(tag)

,,A gyorszárral rögzített, 22 milliméteres, szabványos, cserélhető óraszíj jól igazodik a csuklóhoz, szinte észre sem veszem, hogy egész nap rajtam van" - benne van a tesztben, azt rakat amit akarsz, mert szabvány szíj, tehát bármilyen órás boltban találsz rá való 22 milliméteres szíjat

(#18) bollokcs80 válasza TomPack (#15) üzenetére


bollokcs80
(Korrektor)

Az jó. :K

Én inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy sok helyen erőltetik ezt a "rendeljkínábólolcsónvámmentesen" témát, miközben sokszor nincs akkora előnye, hogy megérje.

(#19) Mikulásbá válasza TomPack (#15) üzenetére


Mikulásbá
(veterán)

+1

Én is az alza-tól rendeltem,kuponokkal - 8000 Ft-ért!
Nekem a szíjjal semmi bajom,nagyrészt ruha alatt van,amúgy tényleg kényelmes,nem érzi az ember,hogy lenne a csuklóján valami. A Samsung Watch-nál jobb ezen a téren az biztos.
Majd nézek hozzá fémszíjat is.

[ Szerkesztve ]

Laptop hűtő, hallókészülék, Logitech Prodigy G102 eladó!

(#20) INGJOKE


INGJOKE
(addikt)

Én is gondolkodtam ezen az órán, de mindig elolvasok egy cikket ahol fényezik majd előjön a pontatlan gps és én sem szeretnék fos amoled kijelzőt, a transflektív a legjobb, csak kicsit fejleszthetnék még. Lehet inkább én is egy stratos 3-at veszek a pace utána, de arról még nincs sok teszt. :D

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#21) Silenzio válasza M0RGI (#12) üzenetére


Silenzio
(addikt)

De, vásárlói preferencia szerint tökéletesen összehasonlíthatók, és hoztam egy döntést. Majd ha lesz olyan AOD, mint Androidnál, hogy nagyjából az van a képen, mint a felvillanó kijelzőnél, akkor okés lesz számomra is.

(#14) nylontacsko: Azért azt hozzátenném, hogy 10 nap alatt 20%-ot, ha merült nálam, szóval ha nem szeretnéd gyakorta töltikézni az órát, akkor mégis megfontolandó. Elég impresszív. Komoly kifogásom se volt ellene, szóval az se lett volna baj, ha megmarad. De azért az beszédes, hogy úgy is a régi Pace-emet nyúztam, hogy már rég megvolt a GTR. Bezzeg telefont kéthavonta cserélek...

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#22) bloggiold válasza Silenzio (#21) üzenetére


bloggiold
(tag)

Nem vágom, hogy ezen kívűl minek kellene még megjennie az AOD aktiválása után.Android telefonnál sincsen több infó AOD módban :F

(#23) Crytek


Crytek
(veterán)

Sajnálom ,hogy a tulajok elmondása alapján a GPS csak úri dísznek van benne. Pedig ez az óra még jól is néz ki de sajnos 50k az sok azért hogy jól néz ki..

Next PC Upgrade: 2022

(#24) Rover623


Rover623
(nagyúr)

"A kör alakú számlapnak és a dupla koronának köszönhetően a klasszikus óra dizájn valósul meg."
WTF :F
Lemaradtam valamiről? Vagy a képek nem az óráról készültek?
Én egy koronát sem látok...két gomb van az oldalán, oszt' jónapot...

primus inter pares

(#25) Victoryus


Victoryus
(addikt)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet! Hát, ez az óra is gagyinak néz ki, én nem hordanám. A Stratos kicsit szebb, de az meg 3-4 nap alatt lemerül a tesztek szerint. Bip-em volt, az is iszonyat gagyi kinézetű, de legalább bírta az aksija. Gps-e vacak volt annak is egy telefonhoz képest. Alvásfigyelése meg egy vicc, fingja nincs mikor van ébren az ember, semmi értelme. Egyedül futáshoz jó, nem kell vinni telefont az útvonal rögzítéséhez. Aztán rájöttem, hogy mi a tökömnek rögzítsem, ha úgy is ugyanarra futok, kb. ugyanannyi idő alatt. :D El is adtam 2 héten belül. Maradtam a jó 'öreg' Casiomnál.
Ha ezekben tönkremegy az aksi 1-2 év alatt, ki se lehet cserélni... legalábbis nem könnyű, és utána már tuti nem lesz vízálló. Ezeket hány évre tervezik egyáltalán?! 40000-ért elvárnám a 10 éves élettartamot legalább. Bár amilyen gyorsan fejlődnek, hamarabb ráun az ember, vagy jön úgy is jobb, pontosabb.

[ Szerkesztve ]

(#26) nlewyc85


nlewyc85
(csendes újonc)

Nem vagyok nagy sportolo inkabb cask bringazni szoktam. Elso okosoram a Bip volt amivel nagyon meg voltam elegedve, bar igaz volt hogy 1szer visza kelett allitani a gyari bealitasokra mert nem akartak az ertesitesek megjelenni rajta. Az aksiat is alaposan leteszteltem es nagyon ora szamlap fuggo volt. Ha analog ora szamlapot hasznaltam ami pluszba jelzetea a pulzus, aksi, lepes, km es kaloriat akor 10 nap utan lemerult. Digitalis szamlappal 20-30 nap kozott birta.

A GTR (42mm) kerek 4 napja erkezett meg ugyhogy a kezdetleges velemenyem a kovetkezo.
Kinezet: joval szebb mint amilyennek videokon es kepeken lattam.

Tudas:

- A gps eseteben 2-3 perc is lehet mire talal jelet. Szoftware-esen szerintem ezt majd tudjak orvosolni mivel a bip is mostanaban igy csinalt viszont regebben gyorsan csatlakozott a gps re. Nekem nem dobta el a jelet 1x sem viszont a pontossaga olyan 90-95%-os jelenleg.

- Az aksi kerek 3 napja toltottem 100-ra most allok 62%-on
Az oralap amit hasznalok digitalis es analog kijelzo is van rajta, jelzi az idojarast, lepesszam, kaloria, pulzus (military skin). A pulzusmeres 1percenkent. folyamatos bluethooth kapcsolat, ertesitesek be, minden reggel ebreszto 4x :), 30 perc gps, AOD- nelkulk, es legalabb 30-40 szamlap csere mert tesztelgettem rendesen mit tud.

Konkluzio. Aod-nelkul de minden mas aktivan es normlaisan hasznalva tuti ki fogja birni a 10+ napot. Kivancsi leszek AOD-vel mit tud bar oszinten annyira nem hianyzik mint azt elore gondoltam :D

[ Szerkesztve ]

(#27) INGJOKE válasza nlewyc85 (#26) üzenetére


INGJOKE
(addikt)

Én pace-t használok régóta, de úgy érzem, ha nem lenne rajta folyamatosan az óra az zavarna. Szerinted ezt könnyű megszokni? A gps-t én is sok helyen olvastam, hogy nem olyan pontos, bár aki szokott ilyet tesztelni és írt is róla tesztet azt mondta a rozsdamentesnél van ezzel baj az alumíniumnál nem. Az mondjuk, hogy 3 perc alatt találja meg igen durva, a pace ha nagyon nincs kedve hozzá, akkor is megvan 25-30 mp alatt, van amikor meg 10mp és már meg is van. :D
Sajna már kezd kicsit meghalni az aksija, régen simán ment 5 napot 4-et ha volt benne gps-es edzés is, most meg 4 nap a max edzéssel van mikor kettő. Mondjuk most már félmaratont fútok ha úgy van nem 10 km-t. :D

Nem tudom eldönteni, hogy "geek" szempontból jobb Stratos 3-at vegyem meg, vagy a "divatosabb" GTR-t?

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#28) nlewyc85 válasza INGJOKE (#27) üzenetére


nlewyc85
(csendes újonc)

En bizom benne hogy a GTR-nel szoftware-esen megoldjak a gps csatlakozast. Mint irtam a bipnel is 1 frissites utan ilyen hiba jott elo viszont elotte ment gond nelkul.

Majd en is tesztelni fogom AOD-vel is mennyit birja, de szamitasam szerint 6-7napot siman hozni fogja normal hasznalat melett minimlasi gps-el.

En ha komolyabban uznem a sportokat es nem akarnek vagyont kiadni a Garmin-okert amik szerintem nagyon tularazottak, akkor a helyedben Huawei watch gt vagy gt2-ot vennek. Igazabol en is azt vettem volna csak sajnos a csuklomon tul vekony a nagy 44-45mm orakhoz. Nekem a 42-43 az idealis.

[ Szerkesztve ]

(#29) INGJOKE válasza nlewyc85 (#28) üzenetére


INGJOKE
(addikt)

Nekem is vékony a csuklóm, de mivel a pace is 46mmx46mm-es a 47 már nem oszt nem szoroz. Nekem van egy "régi" Polar Rs400-am a pulzusmérésre azt használom, a pace-t max a gps miatt mikor hosszútávon futok, de az csak kikapcsolódás játékvezető asszisztensként rövid sprintes edzéseim vannak, azt meg egyik gps sem méri jól, a kézen történő mérés meg ezeknél a futásoknál kuka. :D

Nálam a pace is mindennapi óra. Ami miatt használom:

Idő
Lépésszámlálás
értesítések
időjárás
ébresztés
néha néha pulzus mérés
hosszútávú futás
telefonon lévő zenék léptetése, hogy ne keljen elővenni a telefont a bluetooth füleshez.

Kb ennyi. :D

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#30) <Adamsky> válasza kammler (#13) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

"Érdekes mód a gyári amazfit ugyanekkora 0:057-től mérte az alvást..." -és az óra mit mond?
Ez mondjuk gáz, hogy egy 3rd party alkalmazás jobban kezeli az órát és többet tud (ez mondjuk már annyira nem kirívó), mint a gyári megfelelője.

(#26) nlewyc85
A Bip-el anno a Xiaomi elég csúnyán "berúgta az ajtót". Nem volt egy "matyó-hímzés", de szemérmetlenül olcsó volt tudásához képest, és szemben a sok "okos(ka)órával" napon is lehetett használni. Véleményem szerint a Xiami-nak csak update-elni kellett volna (csinosabb külső és vízállóság) ...
Az amit írsz, hogy a Bip az elején GPS-ben jó volt (ezt a kolléga órája esetén saját szememmel is láttam) és most nem (annyira), szvsz. nem kecsegtet túl sok jóval. Ha fordított esetben lenne, talán ...
Egyébként a 42-es még Istenes. Attól láttam már szépen log-olt nyomvonalat, de a 47-es eléggé reménytelennek tűnik ilyen szempontból. Egyesek szerint a szeptemberi, ill. az azt követő órák jobbak (értsd: valamit reszeltek a hw.-n). Ha, ez igaz, akkor ez megint csak azt támasztja alá, hogy ez szoftveresen nem egy "menthető helyzet".
Egyébként létezik a Watch GT-ből is 42 (igaz elég drága) és ott van a Honor Watch Magic (nekem is ilyen van), ami szintén 42-es ...

(#27) INGJOKE
Szvsz. a Stratos nem geek-ebb, hanem inkább a komoly(abb)an sportolóknak való.
Nekem az egyetlen bajom a Stratos-okkal, hogy számomra (!) túl nagyok.

(#31) Cancer


Cancer
(senior tag)

A v1.3.4.19-cel sem javult sajnos a GPS funkció. Nálam vegyes. Kicsit rosszabb a vétel és ugyanolyan takony az útvonalvezetés. :(

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#32) CB


CB
(senior tag)

Kintről már beszerezhető titán változatban is.
Ha esetleg valakinek ez tetszene.

40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.

(#33) cellpeti


cellpeti
(veterán)

GPS mennyit javult?

Keresek T540/W540-hez billentyűzethez gombokat!

(#34) zsolt501


zsolt501
(veterán)

Mindig is utáltam a gumi és a bőrszíjakat karórák esetén, beizzadt a karom alatta és kisebesedett, és nagyon hamar tönkre is mentek az izzadságtól, a vége mindig az lett hogy minőségibb fém került az órára, az évekig bírta.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#35) Kutykurutty7 válasza zsolt501 (#34) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Egyetértek azzal amit írsz, főleg a gumi (szilikon) szíjra vonatkozóan. Én a bőr szíjtól idegenkedtem eddig, de a GTR-emhez már kb. másfél hónapja használok egy (közepes minőségű) bőr szíjat és teljesen elégedtt vagyok vele. Azt nem tudom még, hogy a bőr a mindennapos használatot mennyire fogja bírni. Próbálkoztam nylon szíjjal is, amire úgy hivatkoztak, hogy nagyon jól szellőzik, de az sem vált be, bár a szilikonnál egy fokkal valóban kevésbé izzasztott. Valószínűleg egy fém szíjat én is ki fogok még próbálni.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#36) zsolt501 válasza Kutykurutty7 (#35) üzenetére


zsolt501
(veterán)

Bőr gumi és nylon szíjakkal az a baj, hogy bőrallergiát tud könnyen kiváltani leginkább igaz ez a bőr szíjakra, és az olyan fém szíjakra amik reakcióba tudnak lépni az izzadsággal, én a rozsdamentes acélt, vagy a titán szíjakat favorizálom, azokkal még sosem volt bajom, de a család allergiásabb részének sem.
Igazán az a lényeg fém szíj esetén, hogy se króm se nikkelezés ne legyen rajta, mert ez mind allergén, és az izzadsággal fokozottan reakcióba tud lépni, pláne ha az illető még úszik is.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#37) Kutykurutty7 válasza zsolt501 (#36) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

A legutolsó 'normál' karórám, amit kb. 10 évig hordtam, az teljesen titánium tokozású és titánium szíjas volt. Ezzel nem is volt semmi gondom. Ha lehetne a GTR-ből is ilyet vennék, de a titániumnak nevezett verziónak is csak a tokozása készül titániumból, és szerintem az alja már ugyanúgy műanyag, mint a többi GTR-é.

Írod, hogy a fém szíj ne tartalmazzon krómot és nikkelt. Ezt lehet tudni biztosan, hogy króm- és nikkelmentes az adott fémszíj?

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#38) zsolt501 válasza Kutykurutty7 (#37) üzenetére


zsolt501
(veterán)

Én amikor vettem az óraszíjat még ahhoz minőségi bizonylat járt (régi szép idők)... csak azt tudom javasolni ez ügyben, hogy megbízható óra szalonban keress ilyet, tudom nem egyszerű de hosszútávon megéri.
Ha titán szíjat veszel, arra érdemes odafigyelni, hogy ne csak a bevonata legyen titán, mert ezzel szeretnek csalni, ezért is érdemes megbízható helyről vásárolni.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#39) Kutykurutty7 válasza zsolt501 (#38) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Nagyon köszönöm a tanácsaidat! :R

Külön titánium szíjat nem láttam még, de a fém szíj vásárlásánál követni fogom a javaslataidat. Egyelőre nem vagyok alergiás, de szeretném ha ez így is maradna.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#40) nylontacsko válasza cellpeti (#33) üzenetére


nylontacsko
(senior tag)

Pont azt húzták le. (youtube)

Régebben volt hobbim, de most éppen nincs, mert csalódtam a nyúltenyésztésben.

(#41) #71321344 válasza Kutykurutty7 (#37) üzenetére


#71321344
(törölt tag)

Heló!

Tudom nem nekem tetted fel a kérdést, de gondoltam hozzá teszem, amit tudok.
Acél szíjnál a 316l jelölést keresd! Magyarul szokták orvosi acélnak is hívni, mert jó korrózióálló és hipoallergén. A nem két pálcás órák általában ebből készülnek (kivéve a Rolexet, ők 904l-t használnak).

Büdösödés szempontjából a bőr a legrosszabb, de gyártanak olyat, aminek a belső, bőrrel érintkező fele szilikon (ami szintén hipoallergén). Nylon szíjaknak az előnye, hogy könnyű tisztán tartani, csak bedobod a ruhákkal a mosógépbe és kész, ha úgy is van ilyened, kipróbálhatod :)

[ Szerkesztve ]

(#42) Kutykurutty7 válasza #71321344 (#41) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Szia! :R Köszönöm, hogy leírtad!

Rajtam van közel napi 24 órát az óra (éjszaka az alváskövetés miatt), ezért próbálok olyan szíjat keresni, ami a legalkalmasabb erre a használatra. A bőr tűnik nekem a legkényelmesebbnek néhány hetes használat után, de zsolt501 is írta és Te is írod, hogy a bőrnek is vannak komoly hátrányai. Valószínűleg így egy minőségi fém szíj lesz a befutó. :)

[ Szerkesztve ]

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#43) Silenzio válasza bloggiold (#22) üzenetére


Silenzio
(addikt)

- Amikor eladtam, nálam csak ferde számokkal jelezte ki az időt, rendkívül gagyi volt, és a stílust nem tudtam állítani, tehát azt, amit te lefotóztál, nem láttam sose. Talán óralap függő?

- Nem a megjelenített információkkal van bajom, hanem azzal, hogy a kijelző mindig világít, ami nem "órás", hanem "kütyüs".

- Félreértettél, vagy nem tudom. Android Wearnél vannak olyan óralapok, amiknél szinte ugyanaz jelenik meg a kijelzőn, mint bekapcsolt állapotban, legfeljebb nem animált stb.

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#44) Kutykurutty7 válasza Silenzio (#43) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Igen, volt egy legelső verziója az AOD-nek, ami elég bután nézett ki. Aztán a következő frimware frissítésénél ezt egy kicsit kultúráltabb megjelenítésűre javították, ahol már választani lehetett az analóg-szerű és a digitális megjelenítési módok között. Valószínűleg te még csak az első verziót láttad.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#45) Rover623 válasza bloggiold (#22) üzenetére


Rover623
(nagyúr)

Wear OS esetén, de gondolom más platformokon is (ahol létezik AOD), az óralaptól (pontosabban a készítőjétől) függ, hogy mi jelenik meg normál/aktív módban és mi látszik AOD módban. Különleges esetben konfigurálható. Tehát nem az oprendszer határozza meg!

primus inter pares

(#46) Silenzio válasza Kutykurutty7 (#44) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Az eladás előtti nap frissült, akkor már nem volt bekapcsolva AOD, így lehetséges. :)

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#47) bajnokpityu


bajnokpityu
(nagyúr)

van olyan analóg számlapja, ahol nem másodpercenként ugrál a mutató? hanem pl fokozatmentesen, vagy remegve?

(#48) bajnokpityu válasza #71321344 (#41) üzenetére


bajnokpityu
(nagyúr)

a szilikon nem teljesen hypoallergén. nekem pl egyszer csak besokallt tőle, és elkezdett hámlani az óra alatt, azóta bőrt, fémet hordok, pedig jól elvoltam a szilikonnal.

(#49) #71321344 válasza bajnokpityu (#48) üzenetére


#71321344
(törölt tag)

Az inkább tűnik, valami gombának/fertőzésnek, pláne, hogy nem rögtön volt vele bajod. Az órák szíjait is tisztítani kell, mert elég kedvező a környezet egy bacitelepnek :)

(#50) rottenbull válasza #71321344 (#49) üzenetére


rottenbull
(senior tag)

Nem hinnem. Nekem ugyanez volt a bajom. Amint femre valtottam, egy par nap alatt eltunt.

(#51) INGJOKE


INGJOKE
(addikt)

Sokat gondolkoztam, hogy melyik óra legyen ez vagy a stratos 3. A GTR jobban néz ki az biztos, de túl sok a hiba benne. Így a 11.11-es akcióba a startos 3 lesz. Kösz a tesztet és a hozzászólásokat. :))

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#52) M0RGI válasza INGJOKE (#51) üzenetére


M0RGI
(őstag)

Mi az a túl sok hiba? Egyedül a gps pontatlan.

(#53) INGJOKE válasza M0RGI (#52) üzenetére


INGJOKE
(addikt)

Nyilván a saját értékrendem szerint. Nem szeretem az amoled kijelzőt. A gps kabarê minőségű. Azzal még megbarátkoznék hogy amoled és nem látni folyamatosan mi van, de a GPS nem lesz elég jó, ha félmaratont futok. :)

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#54) M0RGI válasza INGJOKE (#53) üzenetére


M0RGI
(őstag)

Akkor valóban a stratos a jó választás neked ;)

(#55) Cancer válasza INGJOKE (#53) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Azt hiszem most üt meg a guta! :W
Szerintetek, ha elég hangosan reklamalok, kicserélik a GTR-t Stratos 3-ra? :(((
A GPS nekem hetek óta nem működik... Ez a szerencsétlen tiszta időben 9 műholdból nem talál meg egyet sem... :(

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#56) Kutykurutty7 válasza Cancer (#55) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Kicserélni a GTR-t Stratos 3-ra nem fogják, azért sem, mert a Stratos 3 jóval drágább.

Én biztosan reklamálnék és visszakérném az óra árát! Ezzel, hogy egyáltalán nem működik a GPS, egy alapvető funkciója az órának nem érhető el.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#57) ncc1701 válasza Cancer (#55) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Ez nem így működik. Javítás, csere darab, és legjobb esetedben pénz vissza az opcióid. De ezeket végig kell járnod.

(#58) Cancer válasza ncc1701 (#57) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Akkor jobb mielőbb elkezdeni a sort... :(((

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#59) ncc1701 válasza Cancer (#58) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Persze. Ha a hiba valós, és nem tudnak vele mit kezdeni, akkor legalább kapsz egy jól működőt. Webshopos vásárlás esetén el az, h 14 napon belül meggondolhatod magad, és pénz visszát kérhetsz.

(#60) Cancer válasza ncc1701 (#59) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Személyes volt, nem webshop. Illetve 1 hónapos.
Ma viszont sikerült GPS jelet találnom...majd trackelnem is. :C Piros a track. A kék meg a valós útvonal... :DDD :))

[ Szerkesztve ]

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#61) Kutykurutty7 válasza Cancer (#60) üzenetére


Kutykurutty7
(aktív tag)

Ez így valóban minősíthetetlen. :((

Én nem szenvednék vele. Ha fontos egy picit neked a GPS működése az órában, szerintem azonnal vidd vissza és kérdd, hogy javítsák (valószínűleg nem fogják), vagy cseréljék ki, vagy az árát adják vissza.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#62) ncc1701 válasza Kutykurutty7 (#61) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Jaja. Havernak egy xiaomi amazfit verge órája van, direkt edzéshez vette, azzal sokat voltunk bicajozni ilyen 100+km-es túrákon, az elég pontosan rajzolt, és számolta az utat.

(#63) Cancer válasza Kutykurutty7 (#61) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Tegnap vissza vittem...Kíváncsi leszek a verdiktre.
Kár érte, pedig annyi jó lehetőég lenne ezekben az eszközökben, csak ugye jó lenne, ha az alapfunkciók működnének... :(

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#64) Upo válasza <Adamsky> (#30) üzenetére


Upo
(addikt)
LOGOUT blog

Bip után talán a GTS lenne a tovább lépés, bár az is amoled kijelzős.
Ha transzflektív lenne akkor már erősen remegne a kezem, de addig marad a bip.
[link]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#65) Cancer válasza Cancer (#63) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Cserélték egy 09/2019-es gyártásúra...ma még nem talált GPS jelet...talán holnap..

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#66) ncc1701 válasza Cancer (#65) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Faja. Kiváncsi leszek a sztori végére.

(#67) Cancer válasza ncc1701 (#66) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Véget ért a kanosszajárás! Nagy nehezen visszakaptam a pénzem! Soha többet Xiaomi, Amazfit, lóf.szfit, Himihumihuami!
Ez de jó érzés! Mondjuk ráment 2 hónapom, nettó 24 óra utazási időm s ezt meg mindig nem térítették meg, de biztatok mindenkit, hogy nem kell benyelnetek egy 50e Ft-os hibás terméket, ha itthon vettétek! Meg kell szabadulni a sz.rtól és venni egy olyat, amelyik hozzá is az elvártat.

Részemről megeshet, hogy erről a hulladékról és az ezzel egyenértékű mi shopról az életben nem akarok többet hallani!

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#68) GuruZone válasza Cancer (#67) üzenetére


GuruZone
(őstag)

Itt is megjelentél, jól van....

Amúgy a novemberi gyártású GTR-ek eddig faszán működnek. Legyetek résen!
Production date: 11/2019

Xiaomi Redmi Pro › Mi A1 › Redmi 5 Plus › Mi 8 Lite › Mi 8 › Mi 9 SE > Mi Note 10 > POCO F2 Pro ••••••••• Samsung Galaxy Watch Active 2

(#69) Cancer válasza GuruZone (#68) üzenetére


Cancer
(senior tag)

Ez volt a mondás a szeptemberi októberire is...Mivel lassan előkerülnek a novemberi darabok, majd a decemberikre kellene hivatkozni. ;)
Viszont szívesen részt vennék egy nyílt tesztben Garmin645 vs GTR vs Garmin eTrex vs Mi9SE + Runkeeper vs más telefon + Amazfit. Ebből 3-at tudok én hozni.
Elég tanulságos lenne..

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#70) GuruZone válasza Cancer (#69) üzenetére


GuruZone
(őstag)

Ez is igaz :)

Xiaomi Redmi Pro › Mi A1 › Redmi 5 Plus › Mi 8 Lite › Mi 8 › Mi 9 SE > Mi Note 10 > POCO F2 Pro ••••••••• Samsung Galaxy Watch Active 2

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.