Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
Üdv a htcmet okt 18. elvittem egy tpont átvevőhelyre és elküldték garanciálisan javíttatni. Azt mondták 15napon belűl postázzák. Tegnap járt le a 15nap. Aztán azt mondták,hogy visszaküldték mert már nem garanciális de közben tudtommal a htc minden cserélt alkatrészre jóváhagyással 3 hónap garit ad ezt el is mondtam nekik és ők erre azt válaszolták,hogy az a 3 hónap csak abban az évben érvényes amikor vettem a telefont. De akkor miért vették át garanciálisan javítattni? Most akkor mi tévő legyek ilyenkor? A gari szeptemberben járt le.
-
Viktor8.
tag
Hát igen csak az a baj h lejárt a garanciája.A drágalátos tmobilenak a "szakszervize" meg úgy rakta össze megint h az egész ház szétnyílt és elvált az a fekete keret is a kijelzőtől.Aztán azóta voltam bent és azt mondák nem érdekli őket mert a garancia ideje lejárt.Szóval soha többet htc sajnos ennek a márkának van a legrosszab szervíz garanciája.
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. A Htc One M7 készülékem, nemrégiben volt szervizben (T-mobile) most reggel töltőn volt a telefonom és egyik percről a másikra kikapcsolt. Azóta se kapcsol be a töltést se veszi semmire sem reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest