Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Ununqatrium
üzenetére
+1
Nekem is bejön ez a Sense, bevallom kcisit tartottam töle, de nagyon atgondolva van felepitve. tetszik hogy alakithato, formalhat, plusz a Blinkfeed is igencsak unicum a szürke Androidok között.
-
grunge
addikt
válasz
markyy18
üzenetére
Igen az van, azert mokas

Battery saver-el: 24ezer pont, nelküle 34ezeret dob. Nem tudom mi a merce, a Motorola Razer-em 11ezret csinalt CM11 KitKat-el.
Saver foylamat megy, igy nem gond nyuzassal sem a ket napos akkuidö. CSR Racing-et nyomtom vonaton, nem latszik meg rajta, hogy a saver aktiv. A Real Racing 3-nal azoinban igen.
-
grunge
addikt
Köszi skacok, jo kis Klub ez

Nem rosz ez a Blinkfeed, remelem lesz rajta több magyar taqrtalom is azert.
Ejjel alig par szazalekot eset az akku, holott nem is kapcsoltam be semmi battery saver opciot.
A vevöje nagyon jo, mind a mobil es a wifi-re ertve. Ott ahol a Moto Razr-em gyengelkedett a wifi-vel ez nem problemazik pillanatok alatt kapcsolodik. A mobilhalot is könnyebbben, erösebben tartja. Nem LTE-zek, 3G szerzödesem van 14.4 Mbit-el. Hozza is szepen. Ez volt nekem az egyik fö szempont, mivel sokat vonatozok, hogy ott stabil legyen a kapcsolat. Ez kicsit meglepett!
-
grunge
addikt
válasz
Levente17
üzenetére
Megerkezett! Hat ne mis tudom mit mondjak, iszonyu jo, pedig meg csak ismerkedünk
Amin fennakadt a szemem, hogy par masodperc alatt bebootol. ehhez nem vagyok szokva. A kamera nekem telefonra eleg, fenykepezni fenykepezövel kell. A kijelzöt nem kell ugye emliteni. Az egesz keszülekröl erzödik hogy nagyon egyben van, szepen megmunkalt darab. Amint femaszott a WiFire kapott is egy update-et.Most epp töltögeti a google az appjaimat restore-nak hala. Estefele kicsit jobban ranezek melo utan.
Eddig nagyon tetszik a dolog!

-
grunge
addikt
Ave Forumtársak!
Holnap ha minden igaz csatlakozom a klubhoz egy M8 tulajaként.
Nagyon kiváncsi leszek, ez lesz az első HTC készülékem. -
grunge
addikt
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Sajna ahol vennem, ott a G2-böl nincs fekete, csak a feher ami nem jön be...Megnezegetem mindkettöt a shopban, elegge formasak. Az LG kijelzö merete azonban nem genyge

Nos, xda-n olvasgattam kicsit es elegge hosszadalmas ez a custom rom flasheles dolog...htcdev oldalra kell regeli meg ha jol olvastam..
Vann nektek itt a forumon vagy valamely egyeb mas magyar oldalon egy guide hogy mit merre meddig?
Altalaban meyik szoftverrel erkezi ka telefon? Erdemes kitkatre frissiteni, es ha ezt megtettem, van-e lehetöseg custom rom hasznalatara? Amint latom a root meg nem megy, ezert kerdezem.

A fem haz a kezben nagyon bejön, a kamerarol meg nem olvastam jokat. Valamit valamiert, nincs tökeletes keszülek...

-
grunge
addikt
Haliho! Uj telefon fele kacsintgatok, es a ONE-t meg az LG G2-t neztem ki magamnak. Jelenleg egy RAZR-t hasznalok. Ez a fem haz dolog tetszik, mennyire birja a kikepzest? Arra vagyok kivancsi hogy mennyire gyorsan karcolodik, ha egyaltalan csinal olyat
Szoftver fronton hol tart a kicsike? Lehet moddolni ergo custom rom-okat hasznalni itt is?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő