Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis
üzenetére
Erdekes emberek vannak itt...
Tudod, hogy az lg gt 540-en, vagy az i5-on, vagy az s3-man hogyan kell kepernyomentest csinalni?
Mert nekem pentek ota van meg ez a telefonom, es spec ezt a funkciot meg nem hasznaltam, viszont az opera mini szornyuseget be akarom ide is tenni, hogy pl. az olyanok, mint te lassatok, hogy mirol beszelek.
Aztan aki kb. 2 eve normalis meretu gombokkal, keresovel hasznalta eddig, annak igen is borzaszto zavaro az, amit ezen a telefonon produkal.
Lehurrogtatok akkor is, amikor a zsebemben magatol felvevodott a telefon, aztan nehany oran belul kiderult, hogy meg itt vagy 2-3 ember is ugyanigy jart.
A szenzor hiba nalam (amirol delutan irtam) tovabbra is fenn all, es megfogom keresni a cikket, amiben olvastam...szoval ezt sem erzem akkora marhasagnak, mint amilyennek te minosited a hozzaszolasaimat.Egyebkent a "rangot" az s1,s2,s3 topicban "ertem" el....en ugy erzem azokhoz a telefonkhoz ertek.
Raadasul segitek is masoknak, es eleg keves alkalommal szolok be, hiszen senki sem szuletett pl. Htc one felhasznalonak.
Egyebkent kivancsi lennek arra, hogy az altalam jelzett gondokra tudsz-e ertelmes valaszt adni.... -
hurrikan
addikt
válasz
kdennis
üzenetére
Neked is lesznek még olyan kérdéseid.
Ami másoknak magától értetődő lesz.
Én is segítettem rengeteg olyan kérdésben, ami nekem magától értetődő volt, és fordítva is. Mert olyan is volt sokszor, amit én nem értettem, mások pedig igen.
Ezért van a fórum.
mialatt valaki leír egy cikizést, az idő alatt a választ is meg tudja írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mialatt valaki leír egy cikizést, az idő alatt a választ is meg tudja írni.