Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
szekra
üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
no more
veterán
válasz
szekra
üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest