Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Ez azzz vesszünk össze, azt írtam talán, de az biztos, hogy én először ott találkoztam vele, ahol nem csak könyvjelzőket szinkronizált, ha nem jelszavakat, beállításokat, megnyitott lapokat, előzményeket. De természetesen nem próbálgattam végig minden héten minden böngészőt, bár kipróbáltam én is sokat, még HTC Desire alatt, akkor még nem volt a legjobb az FF, de azóta eléggé kiforrott, vannak hozzá kiegészítők, reklámblokkoló pl, szóval nekem a legmegfelelőbb.
Többször próbáltam az operát asztalin és telón is, de soha nem tudtam át állni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő