Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21
üzenetére
Sokan fognak remegni miatta
Engem sem zavar, ha nem dobják bele azokat, ha cserében ugyan olyan jól fog bánni az erőforrásokkal mint a One na meg mi értelme lenne ha a telefonomnak nagyobb lenne a felbontása mint a PC-mnek amin játszom vagy a TV-mnek amin filmezek...A kamerával a felbontással kicsit túllőttek a célon, de a megközelítés nem volt egyáltalán rossz. Nem véletlenül mozdult el hasonló irányban az Apple is. Jelenleg olyan helyzetekben képtelen vagyok értékelhetőt fotózni ahol a One-al még simán jó képeket tudtam csinálni.
Amit még remélek, hogy megtartják ez a kicsit "éles"-en férfias formát és nem kerekítik túlságosan le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Engem sem zavar, ha nem dobják bele azokat, ha cserében ugyan olyan jól fog bánni az erőforrásokkal mint a One na meg mi értelme lenne ha a telefonomnak nagyobb lenne a felbontása mint a PC-mnek amin játszom vagy a TV-mnek amin filmezek...