Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Én vettem 6000-ér egy ilyen HTC fülest és SOKKAL jobban szol mint az a Beats Audio füles, amit ajándékba adtak a One X mellé a Vodafone-ba. El is adtam...
Ja és az hogy a "Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt" ez hülyeség... ugyanúgy működik vele... -
-
HUTCHDB
nagyúr
koszi!
a fenyero nagyon kell, mert a HOX eleg gyengus.
a kontraszt is jo ha javul, mert aki mashoz van szokva, annak keves lehet amit a korabbi lcd tudott.Balinov!
a 720p tokeletesen eleg, es a tobbi ugy ahogy irtad nekem megfelel, csak hogy ossze lehessen hasonlitani.
egy feher es egy fekete hatter max fenyeron mindketton meg jol jonne....
-
FeRRaR1
őstag
Valószínűleg mind a kettő, a Desire már a második nap nyitva volt, a HOX csak a JB update után, ami több mind fél év (elégedett voltam vele nyitás nélkül is)
Ha megveszem a One-t csak akkor nyitom, ha lesz S-off is, és visszaállítható lesz.
Egyébként meg van pár program, ami csak root joggal működik, AdAway, Firewall, WiFi kill, Titanium Backup (Tudom ott a carbon is...) hogy csak párat említsek a használtak közül...De félek, hogy ha bemegyek az O2-ba kénytelen leszek hűség hosszabbítással megvenni

-
Xaels
félisten
Az a 888MB szabad RAM nem rossz. A Citadel értéket köszi. Majd ha ráérsz te is próbálgathatnád a kamerát kicsit. Te HOX-al is csináltál 1-2 egész jó képet.
(#1082) laleh: igen.
HTC One, take 1: An in-depth discussion with the company's camera guru
-
Xaels
félisten
Pfff. Na egy gyors észrevételt összedobnál? Nyomsz 3dmark-ot meg Epic Citadelt?
-
kdennis
aktív tag
-
-
istnag
addikt
Az igen,csak az a baj,hogy a bootloader nyitását továbbra is csak a htcdev-en tudjuk csinálni,ami ugye tudjuk mit jelent...
Itt is inkább az lesz a kérdés,hogy a bl nyitásra találnak-e valami megoldást a htdev helyett. S-OFF szinte biztosan meg lesz,de a One S nél is eltartott egy jó pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mintha olajfestményt látnék, ami azt illeti eléggé ótvar
Mondjuk amióta követem a HTC-t, makrózni nem tud. 
Ja és az hogy a "Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt" ez hülyeség... ugyanúgy működik vele...
Újra úgyse lesz pénz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ne lenne olyan csúf és randa piros a belseje.