Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Írnak 4.3-as locked sikerről is one-nál, de persze pont pár nappal a hivatalos frissítés után jelenik meg ilyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Passz, wifivel próbáltam, most megnézem mobilnettel, de nem hinném, hogy ezen múlik, nem találkoztam még olyan temproot módszerrel, aminek aktív hozzáférés kellett volna, és még válogatós is lenne..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Airdroid nem a netet használja, hanem simán csak a wifi hálózatot, nem?
Samba lenne a legjobb, csak persze ahhoz root kell sajnos.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ha zavar, akkor másolj wifin keresztül.

-
Zirowe
nagyúr
Gyorsan zsebkendőt, gyári 4.4 +1000 pontot dob antutuban!

-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Atlatszo also resz amugy sem lehet a sense miatt+nincs virtualis gombsor.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Még azt hiszem 2-2,5 éve lőttem egy nagyon jó replikának mondott, szerintem eredeti, beats headsetet.
Gyönyörűen szól, és azóta is bírja a strapát, szerintem a készülékhez adottak ennyi után simán összef*sta volna magát. -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ugyanazokat a dolgokat csináltam, mint eddig.
Lefekvés előtti 3 órában készült 4kép, ebből kettőt néztem, egyet kékfoggal átküldtem, utána repülőgép üzemmód, wifi és google reader, ennyi.
Ezek eddig sem okoztak problémát, ha meg beakadtak volna, akkor 0%-ra lenne lemerülve, ezért sem értem mi történt.
Nálam is stock 4.3. -
Zirowe
nagyúr
Tegnap éjjel 60-65% körül hagytam a telefont repülőgép üzemmódban, ma reggel meg akartam nézni az időt, de se kép, se hang, bekapcsra sem reagált.
Talán beragadt vmi alkalmazás, ami leszívta?
Nem jellemző, de hátha.
Töltőt rádugtam, de a led nem jelzett.
Bekapcs gombot nyomtam jó sokáig, míg végre elkezdett bootolni, bekapcsoláskor 46%-ot mutatott az akksi, tehát még csak le se volt merülve.
Wtf?! -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr

Verziószám fétisiszták előnyben.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Néha megesik, hogy a tvk lekonvertálják a képeket, mert az a fhd felbontás nem sok mindenre elég.
-
Zirowe
nagyúr
Éljen, legalább már nem a one-ról folyik a beszélgetés, hanem arról, hogy itt ki és mit mondhat, mindez megannyi offolással..

-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
Elég szomorú, ha ez jött le neked, egyébként meg romnak hívják.
Ennyire nincs kit fárasztani a "majdnem azonos" 601es topicban?!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr
üzenetére
Te vagy nagyon eltévedve, bmiről lehet beszélni, ami on topic, de az off topic sem volt eddig gond.
Valakit érdekel egy téma, akkor feldobja és elkezd róla beszélni, ha mást is érdekel, akkor csatlakozik.De az nagyon nem okés, amikor vki leszól másokat, hogy miért erről beszélnek erről és pont ennyit..
Főleg, ha egy nyitott topicról és egy on topic témáról van szó, de nem ez az első eset sajnos. -
Zirowe
nagyúr
Megint jött sok okos ember megmagyarázni, hogy miről szabad és miről nem szabad beszélni a htc one topicban.

Minden ami htc one-al kapcsolatos (használat, élmény, appok, s-off, romcsere, stb)--> on topic
Ami nem htc one-al kapcsolatos --> off topicAkinek nem tetszik, az ne olvassa.
Attól szakmai, hogy ez egy mobiltelefonokkal foglalkozó oldal, azon belül pedig a készüléknek dedikált topicja.
De ha ez sem elég, akkor nézd meg a szakmai hsz számlálódat itteni hozzászólás előtt és után, jé, nőtt eggyel, tehát--> szakmai topic. -
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
Hiába mondok bmit, mert már bemesélted magadnak, hogy az a tuti, amit te vettél, legyél boldog vele, nyilván mi vagyunk a helikopterek, mert one-t vettünk és azt is csak azért, hogy menőzzünk vele.
80-90között már van one használtan, olcsóbban pedig one x használtan, még az is jobban megéri, mint a 601.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
Először még sima one, aztán már minihez képest.
Gondolom nem volt még kezedben one, mert akkor nem mondanád a minimális lemaradást, ami nem csak a "nagyobb számok" terén merül ki.
Amúgy, azért a 85k-ért, amennyiért vetted a 601-et simán tudtál volna szerezni egy használt one-t.
De itt biztos meg fogsz győzni mindenkit, hogy a one és a 601 majdnem teljesen egyenértékű, ezután mindenki rohan eladni a sajátját.
Amúgy így hirtelen:
műanyag ház
nfc, glonass és ac wifi hiánya
kevesebb ram, gyengébb processzor, jóval kisebb felbontásEz kb egy ráncfelvarrott sensation.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
nem sokkal van lemaradva a ONE-tól
oké
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mobilaréna kb az iphone nsa backdoor hírt se hozta le.

6MP or 8MP camera with double lens (rumored to be exchangeable)
Eléggé kamuszagú. -
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Te nagyon sok mindennel nem vagy tisztában, de legalább arról hangosan véleményt nyilvánítasz.
Idekevered a szakértőket, meg kevered a jogi személyeket.
Szerinted egy polgári peres eljárásban, ha egy jogi személy és egy magánszemély áll egymással szemben, akkor az előbbi az utóbbi felett áll az eljárásban?
Baromira nem, mert tudod a polgári perben a felek egyenrangúak.Állítod, hogy amit a htc leír a sablon emailjében, az bizony szentírás, amit senki nem vonhat kétségbe, még a bíróság is.
Szintén hatalmas butaság, mert bizony kétségbe lehet vonni, mint már mondtam, a garancia ma jelenleg hatályos magyar törvények szerint nem vonható meg ilyen könnyen, főleg nem teljesen, de te csak azt tudod hajtogatni, hogy a htc valamit leírt, akkor az úgy van, gondolom még tisztességtelen ászf kikötésről sem hallottál, mert amit egyszer egy cég papírra vetett, az onnantól törvény szerinted.
Hogy aztán a szakértő és a büntető per hogyan keveredett ide, azt végképp nem tudom.Látszik, hogy halvány lila gőzöd nincs erről, de azért mondod a magadét.
Szerintem ezt a témát itt fejezzük be, legalább is én biztos már nem fogok reagálni a sok sületlenségre, küldözgesse csak a telefonod a napi jelentéseket a htcnek, de legalább a topicot ne offold tovább!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
De a bootloader hogyan kommunikál szerinted?
Ha nincs benne sim, kapott egy gyári törlést (tehát se felhasználói fiók, se mentett wifi hálózat), usb-n keresztül sem kap netet, akkor mégis hogyan küldi rólad azt a temérdek fontos infót?
Hagyjuk már a keverést a "de miért csak gyári", azért, mert csak azok rendelkeznek a megfelelő aláírásokkal, ezért sem tudják pl: a bint emulálni, mert nem olyan könnyű ilyen aláírást készíteni.
HUTCHDB: ami volt azt nem igazán nevezném jogászkodásnak, csak szimplán "snowden parának".
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
De kérdezem, hogy mind két esetnél ott voltál?
Vagy csak a két eset említése miatt gondolod úgy, hogy a kis jegyzetelő manó, ami a telefonba van rejtve folyamatosan küldi a napi jelentéseket?
Mert szerintem csak simán kétszer kérték ki a bin filet.De ok, telefon ki van kapcsolva, belépsz bootloaderbe, gépen cmd megnyitva, ami nem lépett ki a netre, bin alkalmazva, telefonon gyári törlés és újraindulás, bootolás után pedig nem ír ki semmit arról, hogy jelentést küldött volna bkinek (sim és wifi nélkül hogyan is tudna?!) vagy be se bootol általában ilyenkor a gyári rom, hanem bin futtatás után gyorsan vissza bootloaderbe, recovery fel és főzött rom telepítése, ami mindent legyalul, ami gyári.
Tehát akkor, mikor, mi és hogyan küldi a te titkos jelentéseidet?Válasz: sehogy.
Amikor vki rákérdezz az imeire, akkor simán csak a bin lekérés logot kapja meg.
De ahogy a smartshopban is mondták, csomószor fordult elő, hogy nyitott telefont javítottak ingyen, mert egyszerűen nem vonhatják meg csak ezért a garit. -
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Ja, mert valószínű, hogy egy nem gyári rom elfogadja a hivatalos otát, komolyan, miről beszélsz?
Otához gyári rom és locked/relocked bootloader kell általában.Ott voltál mind a két nyitáskor?
Az, hogy a t elfogadta s-offal kb a saját hibája.Én reálisan gondolkodom, te élsz összeesküvés elméletek közepette.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Egyáltalán nem hasonló, továbbá a gyártó leírhatja feketén fehéren, csak azt a garanciát nem lehet csak így megvonni, legalább is nem a hatályos magyar törvények szerint.
Ja, biztos kommunikál, sim, wifi vagy más kommunikációs lehetőség nélkül, ne legyünk már ennyire paranoiások, maradjunk inkább a realitás talaján.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
A szolgáltatók tudják megmondani, hogy milyen imsi szám és milyen imei szám volt fent a hálózatukon és milyen celláknál, hány alkalommal, mennyi ideig és milyen forgalmat bonyolított, ezen adatokat tárolják x évig, amit megfelelő megkeresés esetén adnak át hatóságoknak, akik legalább egy telefonszám vagy imei alapján intézik általában megkeresést.
A telefongyártóknak ehhez semmi köze, nem is értem, hogyan került ez ide.
Htc nem azt rögzíti, hogy te a telefonodat mikor nyitod, mert nem is tudná, nincs kiskapu, ami folyamatosan kommunikál egy titkos htc serverrel, egyszerűen a bin file lekérdezést naplózzák, ami mivel az imei számodhoz kötött, a bint pedig ők generálják és küldik neked.
Mondhatod azt, hogy nem használtad fel, de a feltételeket még letöltés és adatok feltöltése előtt elfogadtad.
Más kérdés, hogy ha esetleg bírósági útra terelődik, akkor a htc érvei nevetségesek, de ugyanakkor az, aki unlock után ezzel összefüggésben téglásít, ne várjon el ingyenes javítást. -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Engem meg most hívtak a boltból, hogy nem tudják hétfőre hozni az új tv-met, lg 60la620s, mert nincs és nem tudni mikor lesz, helyette +75k-ért hoznak egy 65la620s-t, de azt viszont már csak szerdára.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Kérdezd azoktól, akik a google bejelentés óta olyan izgatottan várják már, hogy megjelenjen a onera.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
És lett belőle zsír új, ahogy a májusban vásárolt 60k-s one x-ből is, tehát ha van rá gyári gari, akkor tök mindegy hogy néz ki.
Ezek sem érnek már többet 90nél, 100 fölött venni meg egyenesen butaság, sajnos érthetetlen módon a htck nem tartják jól az árukat, bezzeg a szappantartók. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Az uj kereso telepitesevel stock 4.4en is attetszo lesz, nekem is olyan most az n7em.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri
üzenetére
Bár ez igaz, mégis hallottam én furcsa dolgokat, ismerős írta pár napja:
"Egy HTC ONE X telefonról van szó!
Megnézetted velem hogy relooking-olva van.
ettől függetlenül a htc-hez elvittem a tanácsod szerint, a hibákat tökéletesen megjavították.
A wi-fi antenna gyengélkedett és nagyon halk volt, és az aksi sem bírta sokáig!
Megjavították, szinte kicserélték, de az eredeti gyári szoftverét is visszarakták!
A telefon nem tartalmaz magyar nyelvet most! Eredetileg Ázsiába szánt modell S/N: SU val kezdődik.
amíg nem került szervizbe."Tehát szervizelték garanciálisan úgy, hogy relocked és ázsiai.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kiskopika
üzenetére
Ez se igazán így szokott lenni, hiszen akkor 3x lekaparom a beats feliratot és máris kérhetném a csere telefont?
Általában 3 főalkatrész csere után szoktak cserélni.
Azért általában és szoktak, mert nem igazán van pontos meghatározás rá.Mi számít főalkatrésznek?
Az alaplap biztosan, a többi a gyártó/forgalmazó/áruson múlik, de például vicces módon egy érintős telefonnál a digitizer nem számít annak. -
Zirowe
nagyúr
Úgy néz ki, hogy egy régi idegesítő hiba is orvosolva lett: ha repülőgép módba bekapcsolod a wifit, majd ki, utána a repülőt ki, akkor eddig mindig bekapcsolt a wifi, de most már nem.
-
Zirowe
nagyúr
Akiknek a verziószám a fontos: nekem már 2011 elején is a legfrissebb droid volt a desire-emen, android 7.4.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
hurrikan
üzenetére
11. A Google akkor is használhatja helymeghatározás pontosításához a Wifit ha nincs bekapcsolva, ekkor pár másodpercre engedélyezi azt majd kikapcsolja.
Ez nagyon nem jó dolog, hogy engedély nélkül ki/be kacsolgat dolgokat, miközben az átlag user elől az alap kapcsolók root nélkül nem időzíthetőek, mert sorra kerülnek secure részbe.

-
Zirowe
nagyúr
Másnál van Dual-Capture mód a kameránál?
Mert nekem nincs. :S -
Zirowe
nagyúr
Híváskor és tárcsázónál nagy pöttyös kép mellé bal alsó sarokba rendes kis kép.
Furcsa.
Lezárt képernyőn felül kis nyíl mutatja, hogy balra húzd, és lehet máris adni hozzá widgeteket.
Végre kikapcsolható a bf (bár még talán megnézem rss-el) és a home két oldalára pakolok lapokat, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)