Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Sőt a következő másodpercben is itt lehet, de hiába frissítgetem fél órája az XDA-t semmi

Egyenlőre még nem is válaszoltak ott senkinek, akinek ilyen empty bottle problémája van temproot után, pedig vagyunk páran már....
Mindegy jeleztem XDAn én is, hátha előbb foglalkoznak vele így, hogy többeknek hibásan futott le.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Egyenlőre ugye nincs root

De titaniumot használom egyébként.
Igazából nem rajongok az ilyen vissza állítós dolgokért, csak ahol nagyon muszáj, pl Temple run 2 rekord futás miatt
De ahol csak lehet mindig beállítom, ez jó is, mert sokszor kerülnek új funkciók egy két programba, a két beállítás között.
-
FeRRaR1
őstag
Temproot lefutott, de a firewater nem, most elfekszem, majd holnap lefuttatom 2-3x egymás után.
Látom XDA-n edenykének a temproot sem ment, nekem azzal nem volt gond, csak az S-OFF makacskodik...
-
FeRRaR1
őstag

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Nem direkt USB 2, és htc gyári kábel. Megnéztem négy USB 3 és szintén négy USB 2 van hátul.
One X is ugyan ezen kapta a rootot
Szóval ott tartok, hogy jól laktam, driver friss, adb friss, debug megy, USB fastboot is megy, szépen felismeri hogy my htc, de nem találja, ha kiadok egy parancsot. Ja és rendszergazdaként fut.
-
FeRRaR1
őstag
Gyerekek, én még 4.3 és 1.55-ön vagyok, ha találtok valami módszert HtcDev nélküli nyitásra szóljatok, vagy ha ki kéne próbálni valamit

-
FeRRaR1
őstag
Akkor meg a googletől gerinctelen húzás, hogy a céget, aki az első Nexus telefont gyártotta, illetve az első ANDROIDos telefont!! hagyják így szenvedni, mikor beharangozták, hogy a gyártókat is védeni fogják a szabadalmak által. Számomra talán a legjobb lenne a 3.8.0 Viper X rom, a One X-ről, a tökéletesen testreszabott beállításokkal, a One-on

Azon filóztam ma a Carphonewarehouseban, hogy nincs olyan telefon, amit elém tennének, és elcserélném rá az arany One-t, egyszerűen semmi más nem kéne helyette, de én is érzem, hogy nem a legjobb irányba haladnak a fejlesztések, sajnos ma ez a legtöbb dologra igaz.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hpnx7400
üzenetére
A legtöbb esetben ez a lilulás nem jelentkezik épp eszű használat közben. De garanciális probléma, szóval cserélik a kamera modult ha mégis előjönne. Valaki soha nem találkozott vele, akár régi akár újabb volt, én sem találkoztam vele, pedig 3 készülék is van a környezetemben, szerintem most már nem jellemző.
5-10 perc leddel világítás után sötét képet csinálsz vaku nélkül, elvileg így lehet előhozni.
-
FeRRaR1
őstag
Már gyárilag 4.3-al jön régóta, illetve akkor válaszd a neteset, ott ok nélkül is elállhatsz 8 napon belül, és nincs probléma, bár szerintem egyébként sem lesz

kemcso
Írtam feljebb hogy ebben a CX kategóriában, az az 10-20 e és környéke

Jó volt a füles topikban beszélgetni, mikor vettem, visszanéznék, csak nincs miért, mert maximálisan elégedett használója vagyok a fülesemnek
-
FeRRaR1
őstag
Persze, mert túl képzettek

Be kell menni, kipróbálni, aztán amit látsz megveszed, ha jó.
De nem jellemző mostanában, hogy rosszat árulnak, nagyon régen hallottam ilyet.
De ha megvetted és nem derül ki egyből az sem gáz, mert van 3 napod cseréltetni egyből, vagy ha neten rendeled, akkor 8. Szóval érdemes megfontolni a neteset is.shadowcam
Bícc, Sh, akg, ezek a nevükből élnek, egy erre szakosodott de nem ennyire "felkapott" cég, töredék áron adja ezt a minőséget, vagy ha úgy tetszik azonos áron sokkal jobbat. Ha mikrofonosat keresel, akkor ajánlom azt ami nekem van, elég sokat jártam utána, ha nem szempont nézz körbe az ajánlottak között

-
FeRRaR1
őstag
válasz
Giovanny
üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven

shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
shadowcam
üzenetére
Megjegyezném, hogy ez nem biztosan a teló hibája, milyen sennheiser is volt az? Mert pl a CX széria alapból retek, tudom mert nekem is volt. Váltottam normálisra, és csodák csodájára az a One-on szólt jobban.
The Nuke
A mai telefon akksiknak egy dolog tud igazán ártani, ha csutkára lemerülnek. Az hogy kicsit rá tölt nem probléma, sőt az elméleti tökéletes állapot az lenne neki, hogy egy elektronika állandóan 50-60 % töltöttségi szinten tartja. De nyugodtan lehet életszerűen használni, nem kell kisütni, formázni meg ilyen több 10 éves dolgokat csinálni, mert az többet árt mint használ, csak sokan még a 90-es években vannak

-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Biztos sok embert fog vásárlásra ösztönözni a QHD
eleve nem vennék 5" nagyobb telefont, már ennek sem örülök, hogy a HTC is feljebb lép 4,7 ről, állítólag. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Ez azzz vesszünk össze, azt írtam talán, de az biztos, hogy én először ott találkoztam vele, ahol nem csak könyvjelzőket szinkronizált, ha nem jelszavakat, beállításokat, megnyitott lapokat, előzményeket. De természetesen nem próbálgattam végig minden héten minden böngészőt, bár kipróbáltam én is sokat, még HTC Desire alatt, akkor még nem volt a legjobb az FF, de azóta eléggé kiforrott, vannak hozzá kiegészítők, reklámblokkoló pl, szóval nekem a legmegfelelőbb.
Többször próbáltam az operát asztalin és telón is, de soha nem tudtam át állni rá.
-
FeRRaR1
őstag
HTC_001-re még nem jött ki, hogy dűne' rájuk a meggyfa
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra
üzenetére
Nem, nyugodtan használd, csak kicsit lassabban fog töltődni, ennyi. Magasabbat nem ajánlott, kisebbet lehet, nekem van 500mA-s is.
migabi24
Az a neve hogy "HTC One GOLD" ennyi, az igazi arany verziót sehol nem lehet kapni kb, és tök értelmetlen is.
Ez ugyan annyiba kerül mint a sima ezüst vagy fekete, de ez is elég ritka, itt UK-ban is csak a Carphone árulja. -
FeRRaR1
őstag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Nekem az S3 verzió van, azt vettem meg, és POS 650, meg egy strapa tok, melyikről szeretnél képet?
Szóval egyik sem a HTC One-hoz való gyárilag, de mind jó.
Viszont Two wayből van One verzió is, csak elég ritka... -
FeRRaR1
őstag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Two Wayt használok pár hete, érdemes a HTC One verziót választani belőle, mert az S3 is jó méretre, viszont kicsit lazán van benne, nem árt szűkíteni rajta. Egyébként gyönyörű és hibátlan.
Esetleg POS 650 Ezt is többen használjuk itt.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
Bármin kiváltja mindet, de miért nem próbálod ki, ingyenes.
Az utolsó szám hívását soha nem állítottam be, de szerintem advanced módban azt is tudja.Pont tegnap töröltem le, mivel észre vettem hogy már a Power AMP is tudja amire nekem szükségem van belőle, mikor utoljára néztem át a beállításokat, még nem tudta, úgy 3-4 hónapja.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Kipróbálva, hát első benyomásra elég retek egy app, már mint sok helyet foglal (nem nekem volt gond, hanem B nő készülékén) de feltettük, nincsen benne egy valamire való beállítások menü, persze ettől még biztos megvan akinek pont ez felel meg, de ismerőseim inkább Skype meg Viber felhasználók, és én se látom értelmét ezek mellett.
De a kérdésedre válaszolva nem működik fülesen keresztül, bár szerintem ez az app hibája. Mivel minden más hibátlan. Nincs mód rá hogy átváltsak fülesre, mint skype esetében, pedig ott sem egy nagy mutatvány.
A Jabra Extreme most nincs nálam, az elvileg többet tud, zenét is átjátssza meg minden mást is, nem csak a hívásokat, szóval azzal lehet jó lenne, de nem tudom kipróbálni, faternál van 2000 Km-re innét
-
FeRRaR1
őstag
Téma összefoglaló elolvasása sokat segít, mielőtt kérdezel:
"Hasznos tippek és trükkök:
GY.I.KAz alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: 4.2-es frissítés után a Settings / Display, gestures & buttons / Home Button menüpontban a 2. lehetőséget válasszuk. Ilyenkor a Home gomb hosszú nyomása fogja kiváltani a menüsávot és a Home gombon felfele húzott ujjunkkal tudjuk a Google Now-ot elindítani."
akoska07
Egyik ismerősöm sem használ tangot, hogyan tudok hívást tesztelni?

-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a fülessel, HTC Desire mellé vettem anno, de a HOX mellett is hibátlanul szolgált, és eddig ugyan azt a hibátlan működést nyújtja a Oneon is.
Ha gondolod még 1 progit kipróbálok, de a többit soha nem használtam a felsorolásodból, fent sincsenek.
Kiskopika
Látszik nem volt tegrás HOX-od, az navigálás közben annyira túl tudott hevülni, hogy szinte égetett...
30-40 fok az kb semmi, ott kezdi magát jól érezni a soc
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Szia, csak most értem haza nemrég edzésből, de a Skypot kipróbáltam, (csak az van fent) hibátlanul működik a Jabra 2080-al.
Egyszer kiválasztod, hogy azon fogadja a hívásokat, és onnantól kezdve ott csörög és beszélek, ha utána hívok akkor is.
Füles téren:
Aki ilyenben gondolkozik, az tényleg nézzen be a füles topikba, nekem is így lett Beyerdynamic MMX 101 IE.
A beats és társai túlárazottak, nem szólnak olyan szépen, mint amilyen drágák, más márkából azonos áron sokkal jobbat kapsz. Én is beatset akartam, de felnyitották a szemem, azóta is hálás vagyok érte.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bari81
üzenetére
Valószínűleg több mint 1A ad le, és ez miatt közbe szól a telefon védelme, mert tényleg károsodhat, avagy túlmelegedett vagy a telefon, vagy a töltő. De ez csak a HOX-nál fordult elő párszor, szóval az első verzió lesz 99%.
Ha ehhez a telefonhoz beszéltek rá, vidd vissza garanciába, hogy hibás. Amúgy én is kipróbáltam sok autós töltőt, és egy egészen olcsó vállt be a legjobban:[link]
Ui.: Egyszer tavaly találkoztam egy másik furcsasággal is. A merítő kábel nevet adtam neki. Ha azzal tölteni akartad a telefont, akkor merítette

Haveromé volt, és cserélni akart velem, mert hogy az én gyári HTC kábelem hosszabb, elér neki hátra .....
Mondom esélyes hogy a merítő 10 filléres gagyidat rádugjam az én telefonomra
-
FeRRaR1
őstag
Megjött a TwoWay, Jabra a töltőn

-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Én is kétféle Jabrát használok, eddig nem volt vele gondom, az okosabbik zenét is továbbít, na meg több eszköz hívását is fogadja.
De nem próbáltam végig a market összes alkalmazását, úgy hogy garanciát nem tudok vállalni

Egy Jabra BT2080 illetve egy Jabra Extreme egyébként a két példány.
Gondom nem volt még egyikkel sem, pedig több mint 3 éve vettem őket. -
FeRRaR1
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Szifon 3 eldobált térerő, újraindulgatás, SE Xperia 2x garoztatva az egyik egyszer a másik blutooth modul kukás lett... és ezek nem voltak rootolva meg semmi.
2 régebbi nokiám szintén volt garba.HTC desire nem égett a hátsó ledje, de mivel 3 napon belül volt, azonnal cserélték.
One X egyszer térerő eldobálás miatt volt garoztatva az 1,5 év alatt, most meg a touch screen rakoncátlankodik.One eddig hibátlan, de ha már a más gyártók "csúcs" készülékeiről beszélünk, melóhelyen van 4 S3 egy S4 és mind volt már szervizbe, nem egyszer, pedig mezei felhasználóknál voltak, semmi root, s-off azt se tudják mi az..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
És i400
Csak egy kérdés, ki milyen színű telefont és twoway tokot használ?
Talán okosabb leszek picit hogyan jelentkezett a kopás, vagy hogyan nem...
Mert ugye a fekete festett, az ezüst nem, az enyém meg nem tudom
Pezsgő szín, de a szélénél csiszoltnak tűnik.Bíber tokra előrendeléseket privátban felveszek
-
FeRRaR1
őstag
Szétnéztem XDA-n
-Viper One
-Revo HD
-Max HD
-Insert coinIgazából mind 4.4 és sense 5.5, régebben leszedtem volna mindet, és saját magam kipróbáltam volna melyik a jobb nekem, de ehhez most nem sok kedvem van. Melyiket hanyagolnád ezek közül?
Kéne egy magyar oldal, mint a HTC Desire időkben Pzoley oldala.
-
FeRRaR1
őstag
Nem tudom mi tévő legyek, bár valószínűleg nyitás lesz a vége
Tényleg elégedett vagyok a gyári rendszerrel, viszont pár dolog hiányzik:
ADBlock, a reklámok a programok alján + Youtube videók előtt megőrjítenek
Root Explorer
Titanium backup
Akkor már S2W + egyéb testre szabhatóságok
Wifi kill
Meg még pár apróság ami most nem jutott eszembe...Egyenlőre várok még, mert a reklámokat leszámítva meg lehet lenni nélkülük.
Tényleg, nem tud valaki valami reklám mentesítő módszert gyári rendszerre?Tegnap feltették a kit katos Viper onet, hát ez sem a jó irányba billenti a mérleget

-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Pont a napokban számoltam össze, hogy hány HTC telefon van a családban, és hányt ajánlottam ismerősöknek.
Mert csak ez eltartana egy céget, nem mehetnek csődbe
Itthon: 2 Desire, 1 Sensation, 3 One x, 1 Desire X, 1 One, 1 HD 2
Ez 9 Telefon tőlük, az elmúlt pár évben. Azt hogy hány embernek ajánlottam, aki vett is, nem tudom megszámolni, meg azt hogy hányan köszönték meg hogy nem samut vettek.
De egyébként szörnyű, hogy meló helyen is ha valaki telefont akar venni akkor azt kérdezi:
Melyik szifont vagy szarszungot vegyem.... No Comment -
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nightfall75
üzenetére
Nekem kamu szagú.
Ugyan annyi ram, kevés
Full HD, kevés
Proci: Alig gyorsabb, lassan egy éves.
Kamera, ugyan az.Tulajdon képen csak méretben lépnének feljebb 0,3 colt?
Elképzelhetetlennek tartom ezt.Hozzá tenném, hogy nem nekem kevés, ha nem a "szakértők" nagy részének.
Számomra a Tökéletes közeli telefon most a One.
Mindegy milyen gyors, és hány magos a proci, ha laggol mint egy S3 vagy 4. -
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra
üzenetére
A strapa tok nagyon jó, a gombok rendesen ki vannak alakítva, nagyon kényelmesen kezelhető, szépen véd mindenhol ahol kell, nagyon jó vétel volt.
A másik HTC bőrtokot is régóta használom, ilyen volt a Desirehez, HOXhoz, de One méretben nem találtam.
Ez már vagy a 3. darab, na nem mert tönkre ment, ha nem elhagytam, telefonáltam kocsiba és valószínűleg kiesett utána valahol stb...Szóval elégedett vagyok nagyon is, márkás pl Nillkin tokok is olcsóbbak, csak nem az én világom.
Igazából a bőrtokhoz keresek hasonlót, hátha valaki tud valamit ajánlani, na de nem akarom teleszemetelni tokos témával a fórumot. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Állítólag ha bekened baba tusfürdővel 720 másodpercig, majd 801 alkalommal végig húzod baba szappannal akkor elpusztíthatatlan lesz a Beats felirat, de ezt még a szomszéd is csak a szomszédjától tudja (a másiktól)

Tok téren:
Rendeltem egy ilyet: [link]
De ezt csak speciális esetekre, bicajozás, futás, nyaralás, kocsiban dobálás stb...Ez maradt a HOX után: [link]
Az esetek 90%-ban ezt használomAmi a probléma vele, hogy a HOX kicsit szélesebb és rövidebb volt, szóval eléggé a tok széléig ér a teló, illetve lazán van benne, simán kicsúszik.
Elcsúfítani semmiképpen sem akarom hétköznapi használat közben, tud valaki valami jó kis kicsúsztathatós tokot, mert ebayen csak szemetek vannak szinte.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Így van, csalnak, és nem is érsz el vele semmit, még úgy sem, hogy csak a saját telódat méred saját magához, egy új kernellel, mert ami több pontot ad a teszt szoftverben, azzal mindig csak a szívás volt, akad a zene lezárt képernyőnél, ha flac vagy magasabb a bitráta, laggolások, menü megnyitása is több sec.... Navi is csak döcögött ha futott mellette valami, legalább is én ezt tapasztaltam, hogy azok a kernelek amik kicsivel kevesebb pontot adnak, sokkal jobbak felhasználói élményben, bár ez a tegrás HOX-on volt.
kdennis
Mikor rendeltem a telómat tegnap, mondta az ügyfeles, hogy 50p-ért van egy akcós samsung telefon amit hozzá csapnak a csomaghoz, csak telefonálni, ha szükséges.
Csak samsung van? Igen.
Akkor inkább a halál.
Értem, csak a HTC One Goldot küldjük

-
FeRRaR1
őstag
válasz
farena
üzenetére
Ha vársz egy kicsit, a telefon előtölthet gyakran használt programokat, vagy te magad is lassíthatod, a használattal, fogyasztja a memóriát, CPU-t is használja a háttérben ha minimálisan is. Widgetek is közre játszhatnak ha sok van. Ezek amiket én tapasztaltam, biztos van 1000 más dolog is.
-
FeRRaR1
őstag
Csatlakozom a csapathoz, mivel a hoxon megadta magát a digitizer, 90 font lett volna a cseréje mivel csak kijelzővel lettek volna hajlandók... ezt meg hozzám vágták 72-ért, így e mellett döntöttem.
Meg akartam várni az új csúcs modellt, de nem bánom igazából

-
FeRRaR1
őstag
válasz
GALARDO
üzenetére
Kamera alatt állítja magasabbra, és emiatt tűnik úgy, mint ha alacsonyabb lenne utána, de csak visszaáll az az előtti értékre. (azonos fénymennyiség esetén)
A 2. Vesztes
Ha maximumra állítottad, akkor értelem szerűen nem tudja magasabbra tenni, ezért nem látsz változást.
-
FeRRaR1
őstag
Szeretem az ilyen elméleteket, de sajnos most nem ez a helyzet.
A Te látogatott weboldalaid és kereséseid alapján adja be a találatokat, szóval valószínűleg sok S4 hírt olvastál/kerestél.
Nálam az egész oldalon csak One videók jöttek be, és nem is néztem az S4-es híreket/pletykákat mert a legkevésbé sem érdekel.Szerintem ezért van így

Szerk: ADBlock ki be kapcsolásánál változnak a találatok, de akkor is csak HTC, bár az oldal közepe fele így már van S4 is.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Nem erről van szó, csak ahányszor feljövök, szinte mindig azt látom tőled valamilyen formában, hogy a HOX kijelzője mekkora hulladék. Pedig a legjobbak között van. Tesztek szerint és felhasználók szerint is.
Én a helyedben a One-t venném, engem zavar a pentile kijelző. A Sense-t is szeretem, napokban ha lesz időm be is battyogok az O2-hoz, és meglátjuk mi lesz. De a legjobb az lenne ha ott lenne a HTC-s gyerek aki múltkor is bemutatta a készülékeket.
Egyedül ami nem tetszik az a Blinkfeed, illetve az hogy nem lehet eltüntetni gyárilag.ForRedGlory
Sőt nem is kéne fehérnek hívni, mivel a pentile fizikailag képtelen fehéret adni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
De ezt miért csak te tapasztaltad, én is tettem egymás mellé HOX, N4, S3
És a HTC adta a legélethűbb színeket, a legjobb betekintési szöget, legjobb fényerőt.N4 köszönő viszonyban sem volt, fakóbb volt jóval.
S3 meg bizonyos színeknél fakóbb pirosas színeknél meg túl élénk.Egyértelműen a HOX volt a legjobb, és ebben az előző Desire-m is nagyon jó.
-
FeRRaR1
őstag
Valószínűleg mind a kettő, a Desire már a második nap nyitva volt, a HOX csak a JB update után, ami több mind fél év (elégedett voltam vele nyitás nélkül is)
Ha megveszem a One-t csak akkor nyitom, ha lesz S-off is, és visszaállítható lesz.
Egyébként meg van pár program, ami csak root joggal működik, AdAway, Firewall, WiFi kill, Titanium Backup (Tudom ott a carbon is...) hogy csak párat említsek a használtak közül...De félek, hogy ha bemegyek az O2-ba kénytelen leszek hűség hosszabbítással megvenni

Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)