Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
yodee_
üzenetére
Ilyen ragacsos felületű ugye? Azt szappanos vízzel kell feltenni, vagyis könnyebb. Én i5-nél szívtam vele, szépen lefóliáztam, az oldalát, hátlapot, előlapot, de ahogy hozzáértem megőröltem. Vastag fólia, ragadós is, s ha próbáltam görgetni nagyon nehéz volt. Plusz mindig ragadt a kezemhez. Plusz csúnyán törik rajta a fény. Olyan mintha narancsbőrös lenne a telefon

-
Xaels
félisten
válasz
yodee_
üzenetére
One X Notifications + 1 ráadás ha valaki másnak kellene: ST-MainTheme
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_
üzenetére
Nálam teljesen jól működik. Robi és Sci Fi dallamokat hoztam át One X-ről és ott vannak a listában. Valamint egy Startrek Main Theme-em van csengődallamnak aminek az elejéről levágtam ami nem kellett és az is jó.
Esetleg egy újraindítás, hogy újra indexelje a média tartalmakat?
-
Loboda
senior tag
válasz
yodee_
üzenetére
Telefont kikapcsolod, és újraindítod bootloader módba, csatlakoztatod a pc-hez, ki fogja írni a telefon hogy fastboot usb, ebbe kell lennie!
Végig viszed a leírást, és örülsz a végén!
Ha átírod a Cid számot például HTC__032-re, nem kell RUU-t feltenni, elég ha rányomsz a frissítésre, megkapod a 4.2.2-est!A HTC után kettő alsó aláhúzás van!
Nyolc karakternek kell lennie a cid számnak!Ha nem kell super cid akkor teljesen elég a HTC__032!
-
Loboda
senior tag
-
Badboys
őstag
Igen. Bárhova az országban. 160 km re lakom Bp estől és vitték-hozták díjtalanul.
Tisztelt keldorpapa igaz mivel nem érdekel az általatok összehozott baromságaitok így ezen okosságaitokra sem én sem mások nem kíváncsiak mint már jelezték is csak el kellene olvasni és figyelembe kellene venni. Remélhetőleg előbb utóbb a mód is észre veszi. Személy szerint megnézem ki kommentel és annak függvényében vagy elolvasom,de inkább nem. Vegyél almát vagy samut és ott lehet tolni a kommentet. Ez ilyen telefon nem kötelező meg venni.Részemről ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egyébként nem rossz az, főleg ha hazai tartalmak is kerülnek bele.