Hirdetés

2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) ktr_lala


ktr_lala
csendes újonc

Amíg nem írtad le, hogy 23 éves vagy azt hittem ez egy kiégett, 50-es férfi posztja. Huszon egypár évesen nekem csak motivációm volt, semmi más. Sok minden van amiért érdemes reggelente felkelni. Ezek simán lehetnek apró dolgok is. Én például imádom a reggel illatát, télen a dermesztő hideget miközben kávézom kint az udvaron. Szeretem amikor kutya körbe ugrál, összenyalogat amikor kiengedem a kennelből. Nagyobb léptékben, ott a család, dolgozni kell. Pedig nem szeretem a munkámat, csak elvégzem.

Kell hobbi:
Ami nem veszélyes azokat a dolgokat a ház körül megcsinálom én (veszélyes: villanyáram, gáz). Tehát burkolok, festek, barkácsolok, betonozok. Sokszor ellehet rontani ezeket a dolgokat és eleinte lehet ráfizetés (időd + pénzed), de ha ilyesmiket megtanulsz akkor ezekkel nem csak spórolni lehet, de remek érzés a saját kezed munkájával előállítani valami szépet, jót, hasznosat.

Motiváljanak az apró dolgok, hogy elérd azt, hogy az igazán fontosak (nekem a család) motiválhasson tovább. A nagyobb személyes célokat ilyenkor az ember 20-30 évre félreteszi és, ha mázlista akkor idővel elérheti azokat is, vagy legalább egy részüket.

Személyes véleményem: törekedni kell a jobbra, de mértékkel. A mai kor rákfenéje, hogy mindig jobbat, többet akarunk. Semmi nem elég jó az embereknek.

Ja, igen, a Far Cry 3 volt a legjobb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.