Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
2011 Q2-re ígérik a megjelenését. Ha a konkurenciát nézzük nem nagyon vannak elkésve.
Szóval hol is itt a baj?
Manapság divat fikázni a HTC-t pedig elég jó készülékeket gyárt. Azt nem állítom hogy nincs rajtuk kivetni való, de melyik másikon nincs?
Ott a DHD egy elég erős, gyors és jól optimalizált rendszer van rajta. Hivatalosan is megerősítették hogy jön rá a 2.3-as Android. De a Desire is megkapja igaz némileg később.
Manapság sajnos nem sok gyártó viszonyul így a régebbi modelljeihez.
Akkor van fejlesztés is második generációs Snapdragon proci van a DHD-ban 45 nm-es és Adrenalo 205-ös grafikus mag ami kétszer annyira erős mint az elődben lévő.
Vagy elég ha csak a Thuderbolt-ot említem 4G LTE-s mobil. Na látod van itt fejlődés szimplán csak badarságokat beszélsz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
DHD-m van tökéletesen megfelel a 4,3"-os méret. Nekem már nem is kell kisebb kijelzőméret úgy megszoktam

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)