Hirdetés

2020. november 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#432) Anonymus95 válasza zsida.kornel (#430) üzenetére


Anonymus95
senior tag

Valószínűleg ezt a funkciót nagyon kevés ember használja. És a Leica felirat mellett és hogy nem üveg a hátlap, ezen is spóroltak, hogy olcsóbb legyen. Mert hát lényegében a Honor a Huawei készülékek olcsó változata. És valóban ott van a vezeték nélküli tükrözés lehetősége, ami a legtöbb fiatal számára elegendő, cserébe ezzel is olcsóbbá tudták tenni.
Ez olyan mint a mai laptopok és régi laptopok. Régen mindenféle csatlakozókat lehetett látni rajtuk, jack+ből is 3, különböző célokra. Most meg van rajta két USB meg egy c és kész. Valahol jogos, mert az átlag felhasználónak úgysem kell több és egyébként tetszik is a letisztultság, de azt is meg tudom érteni aki visszalépésnek tekinti ezt az informatika fejlődésében és akár az átlag felhasználó szemében is, amikor csak egyszer kellene valami, de nincs.
Nálam a középút van, amikor már kamera és pluss jack nem volt, de CD meghajtó, VGA aljzat még van rajta. Ami fájó pont hogy viszont már csak két darab USB aljzat van. Asus X450CC. (Középiskolai ballagáskor vettem 4 és fél éve)
Na de jól elkanyarodtam, elnézést!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.