Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #99 üzenetére
Sajna ezeken már túl vagyok.
FB-n valami Taichi appot emlegetnek, de lövédem nincs, hogy az micsoda -
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #97 üzenetére
Természetesen nem frissítettem, de így sincs a listában
-
Black_Raven
veterán
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #95 üzenetére
Egy kis segítségre lenne szükségem a számlap felrakáshoz.
Ott járok, hogy feltelepítettem a béta Health.
De nem tudom felvenni az órát, mert nincs honor magicwatch 2 -
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #93 üzenetére
Lefrissült a telóm Android10-re, sötét mód be volt kapcsolva, most már az Egészség app is sötét, ami jó, kivéve hogy a edzéstrackeknél a térkép is tök sötét. Lehet ezzel valamit csinálni azon kívül, hogy kapcsoljam ki a sötét módot a telefonon?
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Alin 45k körül van most az óra lengyel raktárból.Ez a rész nekem kicsit fura viszont:
"How to connect to the Phone:1. Install Huawei Health APP via QR-code or App Store. Launch APP and follow its instruction, then click 'Pair' button, and select according smart device. Need update the APP to a newer version . 2. Charging to boot or reboot device, then back to APP, click the new found device serial to start pair, complete pair by touching according area on device.
Notice: For Other Brands Smartphones , Methods of install "Huawei Health App" as following 1. Search and install "Huawei APP Gallery " In "Google Play Market" 2. Search and install " Huawei Health App" In "Huawei App Gallery""
A Magyarországon vásárolt óráknál is fell kell telepíteni a Huawei App Galleryt, vagy ez utalhat arra, hogy nem teljesen global fw van az órán? -
HKorn
veterán
Honor Magicwatch 2 nagyjából 60K huf körül van mindenhol 2 év jótállással.
Nektek mennyire merül amúgy a kütyü? Most vettem egyet, 2 napja van meg (Amazfit GTR-ről váltottam, sokkal profibb ez, megérte a váltást), de napi 10% felett merül, GPS használat nélkül, nem túl sok értesítéssel, intelligens pulzuskövetéssel és stresszfigyeléssel. Nem sok ez kicsit?
-
hematoma1
aktív tag
Az értesítéseket hol meg kaptam hol nem.Fel kellett telepiteni a Huawei mobile service programot,innentől kezdve állandóan furán remegett a telefon kijelzője.De ez csak 10-es androidnál volt.A 9-esnél nem.Innentől kezdve kitudja mi jött volna még elő,ezt már nem vártam meg.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
gyuri2008 #84 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A mostani órádat miért adod el? Van valami hibája? Esetleg tipushiba?
Van különbség a Huawei és a Honor óra között?
Bocsi a sok kérdésért, de neked már van tapasztalatod, Nekem meg megkönnyítenéd a választást, vásárlást.
Egyébként most a Honor most a Mediában elég jó áron van 60 K-ért... -
gyuri2008
veterán
-
barm
tag
Nálam annyi változás van a watchface galériában, hogy minden számlap csak egyszer jelenik meg. Nem értem, hogy eddig ez miért nem így volt, most már így van. Új számlap sajnos nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest