Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én pont fordítva vagyok. Kezdetben a YouTube-on is örültem, hogy vannak teljes filmek, aztán az lett a vége, hogy a harmadik userJS/Extension után (amivel fel akartam turbózni a playert) letöltöttem, aztán néztem Potplayerrel. Ott be tudok mindent állítani normálisan.
És tegyük hozzá, hogy még a net is stabil, mert kb. havonta/kéthavonta van benne fél órás szünet. Ha még az is instabilabb lenne, még problémásabb lenne webfüggő szolgáltatásokkal bajlódni.
Mobilon szintén. A letöltött eBookokkal nincs gond. Amikor fel akarok menni a netre megnézni valamit jönnek a bonyodalmak. Nincs WiFi. Van, de mindegyik WPA titkosított. Persze lehetne előfizetésem is, ami ezeket a bonyodalmakat lecsökkenti, de akkor még azt is fizessem, amikor nem használom ki igazán.
Persze ettől még korrektnek tűnik, amiket felsoroltál. Bár nem tudom ezek miért ne működhetnének DRM nélkül. Mert ahogy te is elmondtad, azért használod, mert erre van igényed, nem azért, hogy suttyó módon kibányászd a cache-ből az mp3-akat és birtokold őket. Hozzáteszem, rosszabb minőségben, mint amilyen minőségben torrenten 2-3 kattintással elérhető a teljes album. (és ezt a kiadók is nagyon jól tudják, elvégre nem hülyék, csak annak játsszák magukat).
A magukhoz láncolás pedig ugyancsak nem működik, mivel van több különböző konkurens szolgáltatás, ahol 90%-ban ugyanazok a tartalmak érhetők el, így bármikor dönthet úgy a user, hogy nem fizet elő többet és a másiknál fizet elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest