Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) waccamár válasza mephi666 (#2) üzenetére


waccamár
senior tag

...csak hogy visszataláljak, majd átrágom :)

Szintén... :)

Egy barátom rendszeresen főz otthon nagyon jó söröket, "együtt" főztünk már, ami azt jelentette, hogy én ott lábatlankodtam és figyeltem a folyamatot :)

Régóta tervben van nekem is a főzés, most ez a cikk adott egy kis motivációt (de egyelőre én sem rágtam át magam a cikken).

Heti 1-2 jó kraftot veszek átlagban, már kóstoltam kb. 150 félét, gyűjtöm őket egy Photos mappában :D

Leginkább a dupla ipák jönnek be, Mad Scientist Liquid Cocaine az abszolút top nekem ebben, azt rendszeresen veszem - kár, hogy már az is 1800 ft körül van :/

Nagy kedvenceim még a stout-ok, főleg ősszel és télen. Reketye Dr. Banghard ebből a kategóriából a top, ez egy sóskaramelles stout.

A különböző extrémebb ízeket is kipróbáltam, de a kraftokkal úgy vagyok, hogy 10-ből 6 olyan, hogy "mehh, okay, jó volt", 2 olyan, hogy "pfff ezért kár volt pénz kiadni" (de ki sosem öntöm őket, mindig elfogy azért", 1 olyan, hogy "lehet legközelebb is veszek", 1 pedig olyan, hogy "tuti, hogy ilyet még veszek".

Jó topik, figyelek :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.