Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Szuper írás, rendesen kedvet kaptam, hogy kipróbáljam magam is.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Zsolt_16
tag
Részemről pont aktuális a téma már néztem ilyen főző szetteket de félek belevágni h valamit elrontok
Amúgy leírás alapján nem tűnik annyira gáznak -
erdey_a
őstag
William Shakespeare: Sok hűhó semmiért
Szóval több mint egy hónap és ihatunk saját sört. Csábító.
De komolyan díjazom a kitartásod és irigylem a szabadidődet.
Ma felpesszentek egy Soproni alkoholmentest az egészségedreVérboci
-
mephi666
nagyúr
...amivel én anno bíbelődtem még és heteket vártam rá, az a hermelin: hallottam, hogy a csehek azt küldik sörhöz és milyen jó... camembert sajt fokhagymás-vöröshagymás-olajos-borsos cuccban pácolva-érlelve 10-14 napig... megkóstoltam, kicsit furcsán folyt már a sajt (kb megrohadt) és 5-10 perccel a bekajálás után durván csikart is tőle a gyomrom ...1 napos irgalmatlan gyomorrontáshoz jól hozzásegített... azóta nem kísérleteztem inkább vele többet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
totron
addikt
de félek belevágni h valamit elrontok
LoL és akkor mi fog történni? Elemi erővel kitör a lakásod ajtaján az ember magasságú, betonkemény hab, elöntve a lépcsőházat is és hetekig szúrósan fognak nézni rád a szomszédok?(#26) mephi666, itt meg olyan a kultúra, hogy bármilyen sajt elkapja rövid úton a nemes penészt, többet érlelek most is zacskóban. Jó eredmények.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Nem semmi, gratula Én nem kezdek bele, már csak azon egyszerű oknál fogva sem, hogy nem szeretem a sört
HR24.hu
-
nagyra
tag
Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy a logout-on is fogok olvasni a sörfőzésről
Mindenesetre tök jó, hogy ilyen változatos az oldal. Jómagam is több éve főzök sört itthon.Facebook-on több csoport is foglalkozik otthoni sörfőzéssel, én az Első Magyar Házisörfőző Egyesület csoportját emelném ki, nagyon szakmai a csapat:
https://www.facebook.com/groups/elsosor/Sőt, pont jókor jött a cikked, kedves panelsor fórumtárs, ugyanis két hét múlva szombaton lesz a XI. Házisörfőzők Nemzetközi Versenye - szakmai nap, eredményhirdetés, buli, találkozó, a Mad Scientist-nél - Mad Kertben Budapesten, a Maglódi úton:
https://www.facebook.com/events/247208991205713Jó sörözést mindenkinek!
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Korrektor
OFF: mint nagyhatalmú korrektor szerintem nincs semmi gond az nm vagy m2 rövidítésekkel, mert:
(1) ugye azt mindenki tudja, hogy a lakásban nem igazán számít a nanométer
(2) a billentyűzeten nem adja magát a felső index a logoutos szerkesztőben
(3) m^2 - ez a legszerencsétlenebb változat az összes közül, mert forráskódon kívül sehol nem írnak ilyetMondjuk én egyszerűen négyzetmétert írtam volna, de az alkotói szabadságba ez még belefér.
-
Korrektor
válasz User64476 #17 üzenetére
Nálunk tejfőző van, és már az első három hónap alatt behozta az árát, mert annyival olcsóbb mint a bolti.
Az azóta eltelt évben pedig folyamatosan nő a profitráta...
Ebben benne van az is, hogy naponta használjuk – ha megveszel valamit, ami csak a polcon állna, akkor inkább nyugodtan hagyd ki.
-
mephi666
nagyúr
válasz Bogyó bá' #35 üzenetére
tejkila a keményebb óvodások úgy tolják, hogy bekenik a bal csuklójukat nutellával, jobb kézbe fogják az italt, bal kézbe egy fél babapiskótát: lenyalják a nutellát, bedobják a tejkilát, majd ráharapják a babapiskótát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Végre valaki hozzáfogott a sörfőzéshez.
Én évekkel ezelőtt láttam egy Müncheni sörfőzővel készült beszélgetést.
Ő nagyobb mennyiségen főzött, ha jól emlékszem 20 literes adagokban. A erjesztéshez/főzéshez egy átalakított felültöltős mosógépet használt.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen